Max Factor predstavlja tekočo podlago nove generacije

Max Factor Miracle Match tekoča podlaga je revolucionaren nov izdelek, ki poskrbi za brezhiben videz in zamegli nepravilnosti.   Na koži se občuti kot vlažilna krema, saj kožo ob nanosu navlaži in ji da občutek mehkobe. Miricle Match je prvi Max Factor izdelek, ki vsebuje nove silikonske sestavine, ki se na koži obnašajo kot vlažilec in hkrati naredi srednje prekrivno podlago.

Zakaj se odločiti prav za to podlago?

Nekatere formule za uravnavanje odtenka nudijo le bežno prekrivnost, ki omogočajo enostavno ujemanje s tenom kože, vendar ne zadovoljijo pričakovanj glede popolnega videza. Max Factor Glamour Expose globalna raziskava je razkrila, da polovica žensk še vedno išče popolno tekočo podlago, ki hkrati združuje ujemanje s tenom polti in prekrije nepravilnosti. Tretina med njimi je izrazila željo po dobri prekrivnosti podlage.

zaThe beauty look!

Naraven make-up je lahko tako prodoren in glamurozen, kot videz zadimljenih oči in rdeča šminka na ustnicah, vendar mora biti narejen pravilno.

 Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja Max Factor pravi: “Umetniki ličenja se leta trudimo doseči popolno podlago naravnega videza. To je brez dvoma najtežji videz, saj je potrebno ujeti parvo razmerje prekrivnosti in naravne osvetlitve, ki ustvarita brezhibno polt. Predvsem pa je to začetni korak za vsako glamurozno probrazbo.”

Cena Max Factor Miracle Match je cca. 15,20 €.
Cena Max Factor Miracle Match je cca. 15,20 €.

Paleta odtenkov

Paleto odtenkov je sestavil Brendan Aveline, strokovnjak na področju ujemanja odtenkov. Ustvaril je izbor 18 odtenkov, ki globalno pokrije specter hladnih in toplih tenov kože in s tem zagotovi maksimalno ujemanje tekoče podlage z naravno poltjo.