Kristen Stewart ni več razmršena deklica

Moramo priznati, malce smo presenečeni, da je Kristen Stewart iz danes na jutri tako drastično spremenila svoj izgled! Če si ogledamo njene zadnje lepotne stylinge na njih enostavno ni prav nič neurejenega, razmršenega ali nevsakdanjega.

Kristen Stewart

Najverjetneje so jo fotografski objektivi tokrat prvič ujeli z živo pink rdečilom na ustnicah, ki prav nič ne zgleda dekliško, ampak super ženstveno in seksi. Še posebej v kombinaciji z zalizanimi lasmi in matirano kožo, ki je od Kristen Stewart res nismo vajeni, saj je v preteklosti veliko dala na svojo ‘naravnost‘ in se v prostem času na široko izogibala ličilom!

kstewjoggersmian_0

Njen drugi lepotni videz je nekoliko zadržan, a nič manj vpadljiv od prvega. Koža na obrazu je lepo negovana in ima naraven sijaj. Lasje so rahlo skodrani, vendar prav nič razmršeni. Njen celoten videz je usklajen in izjemno moden! A to še ni nič. 24 – letna igralka nas je najbolj presenetila s svojim lepotnim videzom na rdeči preprogi!

kristen_stewart_a_p_0

Seveda se Kristen ne more ločiti od temno obrobljenih oči, a ta make-up je definitivno korak naprej. Črno senčilo, ki ji optično zmanjša oči, je kombinirala z modrim senčilom z nežnim srebrnim leskom. Kombinacija je zanjo res izvrstna, saj črno, temno in svetlo modro senčilo, njene zelene oči še bolj poudari! Videz je res moden, a igralka bi bila videti še lepše, če bi lase imela počesane z obraza.

Za vas smo poiskali nekaj modrih senčil, s katerimi lahko tudi same ustvarite lepoten videz , ki ga je Kristen Stewart nosila na rdeči preprogi. Nikar se ne ustrašite intenzivne barve, eksperimentirajte in najdite odtenek, ki je kot nalašč za vaš tip! Če vas zanima kako modra senčila nosijo Hollywoodske zvezde pokukajte tukaj.