Ko se zvezdnice odločijo za barvo

Če pogledamo IT-dekleta in zvezdnice, lahko opazimo ”must-have” trend poletja, katerega lahko v nekaj sekundah ustvarite tudi same doma: Batik učinki za lase v čudovitih, pastelnih roza in vijoličnih barvah! Prav zato se je Pentlja odločila, da vam predstavi najlepše pričeske in seveda tudi produkte, s katerimi lahko batik učinek ustvarite tudi same doma.

Cara Delevingne
Cara Delevingne

Mavrični videz vas spominja na čas, ko ste se še igrale z Barbikami in My little Pony-ji? Niti najmanj, rožnati lasje so postali del modne kulture, izražanja osebnosti in so s pravilnim nanosom in intenzivnostjo barve primerni za vse tipe žensk! To dokazujejo tudi svetovno znane manekenke in  IT dekleta,kot recimo Cara Delevingne, Georgia May Jagger in Nicole Richie , ki mavrično-rožnate lase nosijo v svojem vsakdanu!

Georgia May Jagger
Georgia May Jagger

Medtem ko je Nicole že preteklo leto eksperimentirala z različnimi, morda malce nenavadnimi barvami za lase (vijoličnimi in modrimi toni) ,se je sedaj  že nekaj mesecev ustalila na sveži, jagodno- roza barvi, nosi Cara pisana pramena kot lasni dodatek k dnevnemu stylingu.  Zahvaljujoč lasnim vstavkom, si manekenki svojih las ne rabita pobarvati in lahko gostoto pisanih pramenov poljubno spreminjata. To je tudi idealna verzija za nas normalne smrtnice, ki ne obiskujemo tedensko frizerja svojega zaupanja.

Hilary Duff
Hilary Duff

Preden se odločite slediti temu trendu, se zavedajte, da je precej drag. Saj nežni pastelni odtenki se z umivanjem izpirajo in potrebna je tedenska ali max. dvotedenska obnova barve. Če ne želite vso svojo plačo pustiti pri frizerju,priporočamo, da konice svojih las pobarvate z lasnimi kredami, kot je to naredila Georgia May, ali pa si tako kot manekenke privoščite pisane lasne vstavke. Tudi ti niso poceni – cene se gibljejo od 50 € navzgor ,ampak če izberete prave lase,jih lahko kasneje poljubno prebarvate.

Jourdan Dunn
Jourdan Dunn