Goste, voluminozne in dolge trepalnice niso več sanje

Lepe zvezdnice lahko gledamo ure in ure … in vsem nam je jasno, da njihova lepota ni povsem naravna. Na primer za zapeljive zvezdniške trepalnice, so odgovorni serumi, ki pospešujejo rast trepalnic in seveda umetne trepalnice.

V središču: noro dolge in goste trepalnice.

Zvezdnice, kot so Kim Kardashian, Beyonce in Jennifer Lopez, imajo čudovite trepalnice. Tako izrazne oči, wow … Omenjene lepotičke lahko tudi izven TV oddaj, koncertov ali uradnih nastopov opazimo z XXL trepalnicami. Zato se poraja vprašanje, če so to umetne trepalnice ali ne: polne, dolge trepalnice so sanje vsake ženske! In z enostavnimi sredstvi se sanje lahko spremenijo v resničnost.

Zapeljivo dolge trepalnice niso več sanje. Foto: Getty Images
Zapeljivo dolge trepalnice niso več sanje.
Foto: Getty Images

Torej, katera ni blagoslovljena z naravno bujnimi, gostimi in dolgimi trepalnicami, začnite uporabljati serume za rast trepalnic, ki jih lahko dobite v različnih variantah, cenovnih razredih in načinih uporabe. Ali pa svoj pogled uokvirite z umetnimi trepalnicami, ki so odlična izbira za vse tiste, ki ne želite redno uporabljati serumov.

Enkratna uporaba – tudi umetne trepalnice lahko izgledajo popolnoma naravno! ”Fake Lashes”, kot jih poimenujejo strokovnjaki, so na voljo v različnih variantah, vse od ekscentričnih do diskretnih, kot popolne izjemno goste trepalnice ali ločeni čopki trepalnic. Uporaba je relativno enostavna: Če nimate veliko prakse z nanosom, prosite prijateljico za pomoč. Na začetku naličite veke s senčilom in uporabite eyeliner, ta bo prekril kožo in s tem boste zakrili luknjo, ki bi morda nastala med vašimi in umetnimi trepalnicami, če slednjih ne bi zalepili čisto ob vaših trepalnicah. Z lepilom, ki je po navadi v setu s trepalnicami, te zalepite na veko in počakajte nekaj sekund, da se to posuši. Nasvet: umetne trepalnice lahko uporabite večkrat, le vedno jih je potrebno očistiti lepila.

Trajna rešitev – sicer to ni vroča novost, a kljub temu se redko katera ženska odloči za podaljševanje oz. zgostitev trepalnic. Proces je enostaven in precej hiter, kajti za podaljševanje, oz. zgostitev trepalnic, boste potrebovale cca. 45 min. in med 30 in 50 €, postopek boste morale ponavljati vsak mesec! Za ta proces VEDNO obiščite strokovnjake, ki imajo opravljen izpit/tečaj in uporabljajo kvalitetna lepila! Rezultat so čudovite trepalnice in od maskare se lahko kar poslovite!

Poslovite se od maskare. Foto: Getty Images
Poslovite se od maskare.
Foto: Getty Images

Kapljice in serumi, ki spodbujajo rast trepalnic, so res učinkoviti! Vendar uporabljati jih je potrebno dnevno, brez presledkov. Ko sredstvo nehate uporabljate, tudi trepalnice več ne rastejo in celo tiste, ki so zrastle zaradi  seruma, izginejo (odpadejo). Čudežni produkti imajo še eno pomanjkljivost, spodbujajo rast vsepovsod kamor nanesete sredstvo. Se pravi, če vam več dni zapored kapljica pade na lica (na enako mesto) bodo tam začele rasti dlake,…

Pentlja je za vas poiskala nekaj serumov in umetnih trepalnic, da bo izbira v drogeriji lažja.