Collistar predstavlja novost

Dobro poznana iz dermatologije (zlasti pri negi kože, ki vključuje luščenje povrhnjice), je glikolna kislina odlična pri odstranjevanju odmrlih kožnih celic s površine kože. Kopičenje teh celic povzroči upočasnjen proces obnove kože.

640(173)Delovanje:

Collistarjevi raziskovalci so nadvse natančno izbrali PH in koncentracijo glikolne kisline v izdelku   Glycolic Acid Pure Active, ki zagotavlja postopno, neagresivno luščenje (piling kože) in je namenjena vsakodnevni uporabi. Dan za dnem tako kožo obnavlja in ji pomaga do popolnega, lepšega videza.

Uporaba:

Piling je pravzaprav najnaravnejši način obnavljanja kože. Pomaga vzpostaviti tonus, gladko kožno povrhnjico, svetel in zdrav ten, manj vidne gube in temne madeže, pomaga tudi pri zmanjševanju por, kožo obnavlja in pomlajuje. Dan za dnem je koža bolj nežna, obnovljena, pomlajena in lepšega videza. Po 4 tednih uporabe je povsem spremenjena!

OMEGA 3+OMEGA 6 30ML, cena cca. 40,42 €.
Glikolna kislina 30ml, cena cca. 40,42 €.

 

PURE ACTIVES OMEGA 3 + OMEGA 6 nourishing reparing oil

OMEGA 3 + OMEGA 6 – hranljivo popravljalno olje

Sestavni del celičnih membran, kisline Omega 3 in 6 so ključnega pomena za zdravo in lepo kožo.

Delovanje:

S pomočjo edinstvene mešanice rastlinskih olj, naravnega vira Omega 3 in 6 izdelek Pure Actives Omega 3 + Omega 6:

  • nudi izjemno hranjenje (ponovno vzpostavi ravnovesje v hidrolipidnem plašču kože, tudi v primeru najbolj izsušenih in podhranjenih tipov kož)
  • okrepi celično membrano ter tako upočasnjuje proces staranja
  • čvrsti kožno tkivo (gladi, lepša in napenja površino kože)
  • popravlja škodo, nastalo zaradi škodljivih zunanjih vplivov (prostih radikalov, UV žarkov,…) in kožo ščiti pred njimi

Rezultat:

Nemastna tekstura izdelka zagotavlja enostavno nanašanje, kožo pušča čudovito žametno mehko in polno ugodja. Z redno uporabo izginejo drobne linije in gubice, znaki dehidracije so zmanjšani, koža pridobi na tonusu in nasploh deluje bolj zdrava in polepšana.