Barva pomladi je rose

Barva sladkorne pene, nežna roza vrtnica, zapeljiva rose barva princesinega krila, barva sladkih bombončkov – ne glede na posebnosti, ki jih povezujemo z rožnatimi odtenki, to pomlad je nežno roza make-up, katerega smo se do sedaj izogibale izjemno trendi in daje proti utež ličilom v Marsala odtenku, ki so dokaj dominantna.

bdf95568fe88bfd334f4a97854b401e5Pentlja je navdušena nad rožnatimi ličili, ki na vsak obraz narišejo svežino, ne glede na to, kako smo utrujene, kako dolgo smo prejšnjo noč bedele, ali kako naporno je bilo v službi. Z malo rožnatega rdečila na vekah ali licih, smo takoj videti spočite in ves stres je kot izbrisan z našega obraza. Če si kljub temu ne upate nanesti roza senčila, poskusite roza rdečilo za ustnice in ne mislimo tiste, ki je močno pigmentirana in popolnoma prekrije vašo naravno barvo ustnic. Raje izberite nežno rdečilo, ki zgolj poudari vašo barvo ustnic z nežnim rose pod tonom.

Roza barva je zagotovo najbolj ženstvena barva v barvni paleti. Z njo se lahko identificira skoraj vsaka ženska in prav zato bi jo morala tudi vsaka uporabljati. Saj smo z njeno pomočjo resnično videti lepše. Nikakor ne pozabite, roza ni rezervirana za deklice, ampak za prave ženske, ki vemo, kako poudariti našo naravno lepoto!