Barva leta: Greenery

Vedno sem se veselila, da je Pantone izdal barvo leta, saj se je po njihovi najavi ravnalo ogromno oblikovalcev in kozmetičnih hiš. In naj povem, da me res nikoli niso razočarali: leta 2015 z bordo rdečo in lani z nežnimi in zapeljivimi barvami pastela.

Letos pa se nikakor ne moram odločiti, ali mi je barva leta po mnenju Pantone všeč ali ne. Ne predstavljam si, da bi nase v obliki ličil ali oblačil, nadela barvo: GREENERY.

Foto: Pantone

No ja, tudi z nazivom se niso kaj potrudili, saj vsi malo bolj vešči angleškega jezika, lahko takoj razberemo, da je trend barva leta 2017 zelena. Nič ni mističnega, kot pretekla leta z Rose Quartz ali Radiant Orchid.

Če pa pomislimo malo širše, pa z barvo Greenery ni prav nič narobe. Zelena predstavlja zdravje in pozitivne spremembe. Čeprav so predhodne Pantone barve bile popolne za našo lepotno rutino, pa se bomo morale na to zeleno rumenkasto barvo najprej navaditi. V kolikor si mnenja, da Greenery nikoli in nikdar ne boš dala nase, pa imaš lahko vsaj nekaj izdelkov s takšno embalažo v svoji beauty rutini.

 

Spomladi bo ta lak za nohte od Isadore v odtenku Limonade prava osvežitev. Lak najdeš v vseh bolje založenih drogerijah in bo tvoj za cca. 9€.
Foto: PR
Jabolčno zeleno si res ne predstavljamo na vekah. A v BeYu paletki imaš na voljo dve čudoviti zeleni barvi, ki jih lahko poljubno kombiniraš. Za paletko boš odštela cca. 10 €.
Foto: PR
Podari svojim utrujenim in suhim lasem energijo. Volumen in zavidanja vredna pričeska, bosta s Tigi Re-Energize balzamom za lase zagotovljena. Tvoj bo za cca. 15 €.
Foto: PR
Z Urban Decay zelenim korektorjem boš skrila vse mozoljčke in druge nepravilnosti, ki bi ti znale ukrasti »show«. Urban Decay korektor bo tvoj za cca. 23 €.
Foto: PR
S toaletno vodico L’Eau de Chloé, boš dišala kot pomlad: lahkotno, nežno, a vseeno malce kiselkasto in zapeljivo. Dišavo poišči v bolje založeni drogeriji za cca. 50 € za 30ml.
Foto: PR