5 lepotnih izdelkov za popolno jutranjo lepotno rutino

Kljub temu, da sem si budilko nastavila 10 minut prej, čas kar nekam izgine! A kljub jutranji naglici želim izgledati dobro ter pred vsem spočito. Zagotovo tudi same poznate to situacijo? Prav zato smo zbrali 5 najboljših izdelkov, s katerimi boste potrebovale manj časa pred ogledalom.good morning womans with cup of fragrant coffee on balcony

HITRO!

Vse od kreme za obraz do šminke: vsi ti produkti imajo posebne funkcije in učinke, ki nam prihranijo  nekaj minutk v kopalnici.

11. Rdečilo za ustnice & rdečilo za lička v enem produktu

V zadnjih letih gre trend, tudi v kozmetiki, k temu, da se v enem produktu skrivata dva ali celo več produktov. S “Chubby Stick” (cena cca. 15,90 €) od Clinique boste ustnice odele v nežno roza in ličkom podarile nekaj rožnate svežine in s tem prihranile dodaten nanos rdečila na lička. Produkt je idealen tudi, ko potrebujete malo ‘barve’ med tem, ko tekate s sestanka na sestanek, ali se po službi odpravljate kar na zmenek. Plus točka: ker za ustnice in lička uporabite isti produkt, le  da je ta na ustnicah bolj intenziven, boste videti vrhunsko naličene, saj bosta odtenka harmonirala.

22. Sušilec za lase

Vredno je vložiti nekaj več denarja v dober sušilec za lase. Pentlja predlaga sušilec znamke ghd ROSE GOLD air® limited edition (cena cca. 130 €) , ki ga obožujejo in uporabljajo res vse zvezdnice. Zakaj? Ker je preprosto bolj učinkovit (na primer z ionsko tehnologijo ali ustrezno močjo) in veliko hitreje posuši lase. Po uporabi tudi lasje niso tako poškodovani, kot če bi si jih sušile dlje časa s cenejšim sušilcem.

33. Dnevna krema in podlaga za make-up

Še en produkt, v katerem se skrivata kar dva kozmetična izdelka, je CC krema. Meni je še posebej všeč Eucerin Hyaluron-Filler CC krema light (cena cca. 30 €), saj vsebuje pomembne sestavine za nego kože in hkrati tudi enači ten kože. Prednost:zaradi pigmentov v kremi vam prihrani nanos korektorja.

44. Kapljice za hitro sušenje laka

Le katera izmed nas ima  zjutraj toliko potrpljenja, da bi v miru počakala, da se lak na nohtkih res dobro posuši? Najverjetneje ni take med nami. Prav zato obstajajo kapljice za hitro sušenje laka, ki res delujejo! Danes vam predstavljamo “Quick Dry Drops” (cena cca. 10 €) od Artdeca. Uporaba je zelo preprosta, takoj po lakiranju na nohte kanite kapljico produkta in čez nekaj sekund bo lak popolnoma suh!

55. Rjava maskara

Pričnite uporabljati rjavo maskaro – videz bo bolj naraven in je idealna alternativa črni maskari. Ob tem jo lahko uporabite tudi za oblikovanje in fiksiranje svojih obrvi. Zelo kvalitetna je Velvet Volume False Lash Effect maskara (cena cca. 12 €) od Max Factorja.