5 črt z eyelinerjem, ki jih morate poznati

Eyeliner še nikoli ni bil tako moden kot prihajajočo sezono! Lahko bi rekli, da so ga oblikovalci naravnost vzljubili, saj ga lahko opazimo na sleherni modni brvi. Zato je še kako pomembno, da poznate 5 osnovnih črt.

Foto 1Klasična črta

Tanka, ravna linija na zgornji veki, tik nad trepalnicami je dovoljena res za vsako situacijo! Prilega se k vsakemu make-upu, ne glede na to, če se odločite za zlato ali nude senčilo in je idealna za vsakodnevni videz. Da boste še lažje ustvarile klasično črto, potrebujete eyeliner v obliki flomastra s tanko konico. Artdeco Eyeliner v barvi ”Nr. 01 – Black”, cena cca. 17 €.

Foto 2Cateyes

Seksi mačje oči so zagotovilo za posebno zapeljiv pogled, morda se je Chanel prav zato odločil za ta videz kot svoj lepotni trend sezone. Tudi ta make-up ustvarite zelo hitro, nad zgornjimi trepalnicami narišite malo debelejšo črto, ki ima nekoliko daljši ‘rep’. Za najboljši končni rezultat uporabite debelejši eyeliner v stiku. Benefit Eyeliner / Kajal, cena cca. 27 €.

Foto 3Smoky Eyes

Najbolj glamurozen videz boste ustvarile s ”Smoky eyes” črto. Tudi za uresničitev tega videza nanesite eyeliner na zgornjo veko, ki ste je predhodno že naličile s senčilom, tik ob zgornji vrstici trepalnic. S pomočjo gobice, ki je na zadnji strani, črto nežno razmažite navzgor, tako da se bo eyeliner lepo zlil s senčilom. Za izpeljavo tega videza uporabite mehki eyeliner v svinčniku. Clinique  svinčnik za obrobo oči v barvi ”Nr. 02 – Smoky Brown”, cena cca. 23 €.

FotoManj je več

Za ta lepotni stil lahko maskaro in senčila pustite kar v toaletni torbici, zato je videz še posebej primeren za sobotno pohajkovanje po mestu in za klepet s prijateljicami. Vse, kar potrebujete za lepotni videz, je fin in super-mehek  eyeliner. Narišite tanko črto na zgornji in spodnji liniji trepalnic. Max Factor Masterpice High Precision Liquid eyeliner v barvi ”Nr. 01 Velvet Black”, cena cca. 8 €.

Foto 4Bogata črnina

Ta eyeliner črta ne sme manjkati v lepotnem repertoarju nobene ženske. S tekočim eyelinerjem narišite tanko (res zelo tanko) črto nad zgornjo vrstico trepalnic. Tekoč eyeliner se bo zlil v majhne proste dele med trepalnicami – rezultat, optično gostejše in daljše trepalnice. Oriflame The ONE Wonder eyeliner, cena cca. 9 €.