Zasijte z Max Factor Crème Puff Blush

Zadnjih 60 let je naziv Max Factor Creme Puff poosebljal brezhibno zaključen videz polti. Danes zapuščina gospoda Max Factorja živi naprej in tako smo pri blagovni znamki  Max Factor  ustvarili NOVA Max Factor Crème Puff Blush rdečila, ki ženskam omogočajo, da svoj videz zaključijo s kančkom barve.

224Raziskave kažejo,  da je ženska videti mlajša, če v svoj videz vključi barve – zato je rdečilo »must-have« izdelek za mladostno in sijočo polt. Žal se pri nekaterih ženskah prebudi strah, da bi napačno nanesle rdečilo in na obraz dedale preveč barve, rezultat bi bil videz daleč od želenega.  Zato Max Factor ponuja  pravi odgovor s  svojim novim rdečilom  Crème Puff Blush, ki je lahke teksture in s pečeno formulo, ki vsebuje fino mlete multi-tonske pigmente, ustvari enakomernost nanosa in se izjemno prilegajo naravnem tonu polti.

223All-in-One:  Rdečilo  za več glamuroznih preobrazb

Gladka in  popolna  polt tudi to sezono prevladuje na modnih pistah.  Poleg  pravilno izbrane tekoče podlage je ključ do polnega videza  v pravilno izbranih odtenkih rdečila in njegove sestave.  Sijoča in nežna obarvana  lička, ter  delno poudarjeni  ostali deli obraza, dajejo modni in naravni videz, ki je za SS15  obvezen.

Pravi odtenek rdečila se lahko uporablja za prikrivanje ali poudarjanje nekaterih obraznih potez; njegova vsebina s svetlikajočimi delci  se odbija  in barvni  pigmenti poudarijo  polt. Z plastenjem se barva  potencira. Lahko uporabljate kot »osvetljevalec« ali kot rdečilo.

Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja, dodaja: »Rdečilo je izdelek, ki ga mora imeti vsaka  ženska. Z njim lahko ustvari iluzijo, oblikuje svoje obrazne poteze v najboljše.  Poleg tega pa lahko Max Factor Crème Puff Blush s samo enim nanosom na polt uporabljate kot osvetljevalcev, če ga plastite pa kot rdečilo. Zasmejte se pred ogledalom in ga nanesite na predel ličnic, nato pa še po  bradi, čelu, nosku…«

Max Factor Crème Puff Blush. Cena 12,81 €.
Max Factor Crème Puff Blush. Cena 12,81 €.

Kako deluje Max Factor Crème Puff Blush?

Max Factor Crème Puff Blush je ustvarjen za plastenje.  En nanos   nežno ustvari  sijočo in delno obarvano polt, dodatno plastenje pa intenzivno bravo in poudarjene konture (morforlojia).

  • Pečena formula – njen namen je, da ne pretiravamo z nanosom in postopoma poudarjamo intenzivnost
  • Pigmenti – mešanica temnih in svetlih fino mletih pigmentov, Temni poudarijo predele na obrazu, svetli pa ustvarijo sijoč in naraven videz polti.