Zapeljivi rdeči nohti

Z rdeče nalakiranimi nohtki ne morete narediti prav nič narobe! So odlična izbira za poslovni sestanek, večerjo v dvoje ali zabavo s prijatelji, vedno boste trendi, v koraku z modo in nikoli ne boste ”overdressed”.

Red_nail_art_with_white_stripesŽenske in rdeče nalakirani nohti

– razlogi, da si nohte nalakiramo rdeče, so včasih čisto banalni: rdeča barva pristaja k oblačilom, ali pa naj močna barva izstopa iz našega celotnega videza. Še en čisto enostaven razlog je, da nam je barva enostavno všeč.rdeči nohti niso vedno rdeči nohti. Obstajajo različni odtenki: od živo rdečih do temno rdečih, za katere se bomo odločile, je odvisno od našega okusa in volje.

– vendar nikakor ne smemo pozabiti na pomen te mogočne barve: je topla, zelo čustvena barva. Rdeč lak za nohte je pojem čutnosti in strasti. Ampak ta barva lahko pomeni tudi jezo, bes in nekaj prepovedanega.

– nekateri so mnenja, da je rdeč lak za nohte preveč seksi in deluje »poceni«. Priporočam vam, ko se odločite za to barvo, nohte skrajšate do srednje dolžine.

 red-manicure-red-lipsPomen rdečih nohtov za moške

Kaj menijo moški o rdečih nohtkih? Mnenja so različna:

– veliko moških povezuje rdeče nohte s strastjo, ljubeznijo, čustveno in seksi žensko.

– medtem drugi moški niso ravno navdušeni nad rdeče nalakiranimi nohti, saj so mnenja, da ženske s takšnimi nohti niso resne v ljubezni.

– vendar potrebno je priznati, da večino moških sploh ne opazi barve nohtov, ali jim enostavno ne posvečajo preveč pozornosti.

 Kljub temu, da smo sedaj razjasnili, kako gledajo ženske in moški na to barvo, ne smemo zanemariti, da je rdeča barva barva ljubezni in mi jo enostavno ljubimo!