ZAPELJIVA BARVA GOZDNIH JAGOD

Pred nami so nore zabave, edinstveni zaključki in slavnostne večerje. Seveda želimo v teh dneh še posebej izstopati s svojim elegantnim, ženstvenim stilom in občutkom za aktualne trende. Zato vam danes predstavljamo najbolj aktualen beauty trend. Govorimo seveda o temno vijoličnem rdečilu za ustnice, ki ga te dni lahko opazimo na veliki večini zvezdniških obrazov.

Rihanna res odlično nosi temno rdečilo za ustnice.
Rihanna res odlično nosi temno rdečilo za ustnice.

Res je, da se moramo na tako temno rdečilo sprva navaditi, ker smo bolj vajene uporabljati svetlejša rdečila, ampak ta barva je res čudovita in se jo vsekakor splača preizkusiti. Še posebej zato, ker če se odločite za temnejše rdečilo, lahko ‘pozabite’ na umetne trepalnice, velike količine bronzerja ali rdečila za lica. Kajti temno rdečilo je najlepše v kombinaciji s črnim eyelinerjem in črno maskaro.

Katy je s temnim rdečilom in močno naličenimi očmi videti nekoliko bledolična.
Katy je s temnim rdečilom in močno naličenimi očmi videti nekoliko bledolična.

Kako pravilno uporabiti temno vijolično šminko?

Temno rdečilo za ustnice uporabljate enako kot rdeče rdečilo. Če pri drugih rdečilih pogosto izpuščate uporabo svinčnika za obrobo ustnic, ga boste morali pri temno vijolični šminki obvezno uporabiti in z njim precizno obrobiti svoje ustnice, saj si ne želite, da bi temno rdečilo steklo v majhne gubice okrog ustnic. Svinčnik mora biti enakega ali maksimalno dva odtenka temnejši od vašega rdečila. Če boste uporabili svetlejši svinčnik, bo precej težko zabrisati svetli rob. Ko ste si lepo obrobili ustnice, nanje nanesite rdečilo – končen rezultat bo še lepši, če boste rdečilo na ustnice nanesli s čopičem. Sledi še samo ‘finish’ – po tem, ko so vaše ustnice naličene, nežno zagrizite v papirnato brisačko ali kozmetični robec. S tem boste z ustnic odstranili prekomerno količino rdečila in podaljšali ‘življenjsko dobo’ rdečila na ustnicah. Če želite šminko še dodatno fiksirati, uporabite razpršilo za fiksiranje.

Pentlja vam želi obilo zabave na naslednji zabavi, kjer boste s temnim rdečilom za ustnice, zagotovo blestela v najbolj modni luči.