Zajtrk z Deborah Milano in ambasadorko Lorello Flego

Pretekli teden smo se v prijetnem abiturientu sproščeno druženje z blagovno znamko  Deborah Milano in ambasadorko Lorella Flego, ki je predstavila novo tekočo podlago 24Ore Extra Cover in drobne lepotne skrivnosti vsake dive.

Deborah Milano je za svoje dive razvila novo, prav posebno 2 v 1 tekočo podlago in korektor 24 Ore Extra Cover. Edinstvena 2 v 1 tekoča podlaga in korektor je obogatena s posebno formulo, ki se zlije s kožo, minimalizira in učinkovito prekrije nepravilnosti na obrazu, kot so podočnjaki, brazgotine in neenakomerni ten polti. 24 Ore Extra Cover tekoča podlaga in korektor je dolgo obstojen in vas bo spremljal skozi vaš vsakdan, brez dodatnih popravkov.

Aktivne sestavine v tekoči podlagi zmanjšajo videz por in absorbirajo odvečna olja, ki se naravno tvorijo na obrazu. Za enostaven nanos poskrbi inovativen aplikator, s katerim lahko izdelek nanašate kot tekočo podlago ali korektor. Okrogla konica posebej pride prav za manjše korekture in prekrivanje nepravilnosti na manjšem območju, medtem ko ravni del aplikatorja poskrbi za enostaven nanos tekoče podlage na celoten obraz v samo nekaj potezah.

#EveryDayDiva

Dogodek je obiskala tudi naša Veronika, tokrat na fotografiji z Rebecco Gliha.