Z Deborah Milano lakci bodo vaši nohti še lepši

Popolni nohti so nujnost vsake ženske. Vedno zahtevajo stilske ekstreme: od modernih do klasično elegantnih ter prefinjenih barvnih odtenkov.

Priznajmo si, UV in LED luč nista na voljo vsem. Tudi časa za trendi »gelish« lakiranje ni vedno dovolj. Kako lahko torej v domačem okolju dosežemo rezultate profesionalnega videza z uporabo hitro delujočih proizvodov? »Gelish« videz nohtov je trend, nesporno so svetleči in polno obarvani nohti ter dolga obstojnost tisto, kar ženske danes ne le želijo, temveč zahtevajo!

Tu je Gel Effect linija lakov za nohte, ki so izredno enostavni za uporabo in zagotavljajo resnično profesionalne rezultate.

 Formula

 Linija lakov za nohte GEL EFFECT blagovne znamke Deborah Milano je izredno tehnološko napredna in zagotavlja neverjeten sijaj, čudovito globino barv in spektakularen »gelish« učinek v samo enem nanosu*.

Izdelek zagotavlja enakomerno prekrivanje in učinek, ki poveča volumen nohtov, hkrati pa nudi bogato, polno in enakomerno barvo – brez uporabe UV luči. Neverjetna tekstura in čopič maksi velikosti omogočata najboljše prekrivanje tudi najmanjših nepravilnosti. Rezultat je čudovita manikura izrednega sijaja, ki je bila narejena doma in brez napora.

*za popolno prekrivanje nanesite dve plasti

Linija raznolikih barvnih odtenkov, ki navdušujejo

 Linijo GEL EFFECT blagovne znamke Deborah Milano sestavlja 19 izredno svetlečih barvnih odtenkov ter 2 nadlaka za sijoč ali mat učinek na nohtih. Za še tako zahtevne uporabnice.5 6 7 8

Na voljo v začetku meseca junija (cena cca. 5,70 €), v drogerijah DM, TUŠ, Mercator (Modiana), Leclerc, Ilirija, Adriamia Jelšane, Lorix in Panal Neblo.
Na voljo v začetku meseca junija (cena cca. 5,70 €), v drogerijah DM, TUŠ, Mercator (Modiana), Leclerc, Ilirija, Adriamia Jelšane, Lorix in Panal Neblo.

 

PLUMPING EFFECT TOP COAT, nadlak z učinkom večjega sijaja in polnosti barve

Deborah Milano nadlak za nohte z neverjetnim »plumping« učinkom brez katerega ne more niti najbolj popolna manikura, saj povečuje sijaj, povečuje volumen in podaljša obstojnost barve. Nohti bodo močnejši in bolj odporni. Nič več lomljenja, krušenja barve, cepljenja…, površina nohtov je polnega in čistega videza. PLUMPING EFFECT TOP COAT nanesite preko posušenega laka, za povrnitev sijaja in barve pa plast ponovno prekrijte dvakrat na teden.

MAT EFFECT TOP COAT, nadlak za mat učinek na nohtih

Nov prozoren nadlak za nohte s popolnim mat učinkom. Samo en nanos Mat Effect Top Coat nadlaka bo sijaj na nohtih v trenutku spremenil v mat videz.  Zadostuje že en sam nanos.