Z bliščem na zabavo na prostem

Vse zeleni! Vse cveti in odzunaj tako diši! V teh mesecih se je narava oblekla v svoja najlepša in najbolj dišeča oblačila. Zato predlagamo, da jo posnemate tudi same in k svoji najljubši oblekici dodate enega izmed teh lasnih dodatkov s katerim boste na zabavi prava paša za oči!

Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana

Se odpravljate na zabavo na prostem in nimate ideje kako bi se naličile? Ni problema, Pentlja je za vas poiskala nekaj predlogov. Kaj je vsem beauty videzom skupnega? Od sonca poljubljena polt, rožnata lica, svetleče ustnice in temne trepalnice. Da bo vaš lepotni videz izpopolnjen je nepogrešljiv osvetljevalec v predelu oči, ki bo na vašem obrazu ohranjal svežino in to celo noč. In nikakor ne pozabite na bleščeče dodatke za lase, ki so to sezono obvezni!

Valentino
Valentino

Tudi pri pričeskah velja manj je več. Zato ne komplicirajte preveč. Recimo odločite se za lahkotno pletene kite ali nežno zvalovljeni lasje, ki jih popestrite z bogatimi sponkami ali trakovi z listi in cvetlicami, kot smo to lahko videli na modni brvi Petite Epingles in  Clémence Cabane. Tiste, ki rade izstopate vsekakor izberite vence za lase, mi predlagamo, da izberete model z biseri in kristalčki, kot je ta, ki smo ga videli pri Miu Miu. Če vam je to preveč blišča in glamurja, potem si v lase zvežite običajen satenast trak. Z njim boste popestrile svojo pričesko in celoten videz, boste v koraku z modo a kljub temu ne boste tako izstopale.

Bottega
Bottega

V spodnji galeriji si oglejte najlepše lepotne videze in svetovnih modnih brvi, za zabavo na prostem.