Vse najboljše ESSENCE #15pinkyears

Drage lepotičke, si lahko mislite, da essence praznuje že svoj 15. rojstni dan (#15pinkyears)?!

Za nami je petnajst čudovitih let polnih barvitih lakov za nohte, čudovitih rdečil za lička, maskar, ki neverjetno podaljšajo trepalnice in senčil, ki popolno uokvirijo naše očke ter nikakor ne smem pozabiti na neverjetnih trend kolekcij … lahko bi naštevala in naštevala. A zagotovo ima čisto vsaka izmed nas svoj najljubši essence izdelek, ki ne sme manjkati v kozmetični torbici. To so naši:

BARBARA: Nikakor se ne bi mogla strinjati, da je dražje vedno boljše. To še posebej velja pri maskari. Na tržišču je ogromno maskar in vsak dan se jim pridruži še kakšna, a moja najljubša je zagotovo get BIG! lashes volumen boost maskara z vodoodpornim učinkom,  ki je idealna spremljevalka ob vsaki priložnosti! Nudi popolne trepalnice brez razmazanja in pričara izjemen volumen, absolutno zanesljiva, tudi med športom, ko potočim kakšno solzico in ko me preseneti dež!

 

LAURA: V svojem vsakdanu ne pretiravam z ličili, kar pa ne pomeni, da na lička ne bi nanesla malo rdečila. Moj najljubši essence izdelek je prav rdečilo za lica satin touch, v nežno roza odtenku – ”20 satin love”. Odlikuje ga svilnato mehka pudrasta tekstura, ki ličkom takoj nudi svežo barvo in se v hipu zlije z mojo kožo. Še posebej mi je všeč rahli biserni efekt, ki še dodatno pripomore k svežem izgledu.

 

VERONIKA: Zagotovo veste, da sem velika ljubiteljica dolgih in urejenih nohtov v pisanih barvah. Še posebej so mi všeč essence gel laki za nohte, ki so na voljo v vseh odtenkih mavrice. Te pogosto kombiniram z bleščičastimi laki iz omejenih izdaj. Izpostaviti bi želela, novost: lak za nohte out of space stories, v odtenku ”01 outta space is the place” , ki pričara še posebej lep končni, mavrični, prizmatični efekt.

Seveda lahko essence čestitaš tudi sama z preprosto oznako #15pinkyears.

 

Navodila za sodelovanje:

Nagradna igra poteka na FB strani Pentlja.si. Sodelujete lahko tako, da v komentarju pod fotografijo, ki je objavljena na FB strani Pentla.si zapišeš, #15pinkyears, označite eno osebo in delite prispevek. V nagradni igri se upoštevajo vsi sodelujoči, ki izpolnijo zgoraj navedene pogoje 07.04.2017,  do vključno nedelje 17.04.2017. Nagrajenec bo določen v roku 7 dni z naključnim žrebom. Žrebanje nagrajenca bo potekalo na naslovu organizatorja nagradne igre Pentlja.si., pod nadzorom tričlanske komisije. Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali enega sodelujočega, ki bo prejel 15 essence izdelkov po naši izbiri. Nagrajenec bo objavljeni v tem članku.

Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado. Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo! Ime in priimek nagrajenca bo objavljen na Facebook strani Pentlja.si in v tem članku. Izžrebanec mora svoje podatke in davčno številko posredovati najkasneje v roku 5 dni po zaključku žrebanja na e-maila: info@pentlja.si ali v inbox na FB strani, če tega ne stori, mu nagrada več ne pripada!

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre.