Vroč trend – temno obrobljene oči

Pred nami so nore zabave polne bleščic in čudovitih dogodivščin a za našo prihodnost vidim le črno! Drage dame, pripravite temen eyeliner in maskaro, kajti naslednji meseci bodo obarvani temno, seveda če govorimo o naših ličilih za oči. Trend, ki sem ga opazila na tednih mode, se imenuje “Black Eye” in je še za odtenek bolj dramatičen od priljubljenih ”Smokey Eyes” zato je še posebej primeren za bleščeče dni ki so pred nami.

Črn make-up je lahko videti tako zapeljivo!
Črn make-up je lahko videti tako zapeljivo!

Na modnih brveh so trendi make-up nosili vsi top modeli. Opazili smo ga na modni brvi Armanija in v zakulisju modne revije DKNY.

Predlagamo, da za ''Black Eye'' make-up uporabite naslednje produkte.
Predlagamo, da za ”Black Eye” make-up uporabite naslednje produkte.

Če si tudi same želite trendi videz, ki so ga nosile manekenke na tednih mode, potrebujte; 1. da bo senčilo ostalo na vekah, uporabite kremno podlago za senčilo Artdeco, ki ga fiksirate s trdo osnovo, vsak artikel za cca. 7 €. 2. na veke nanesite temno senčilo znamke Maybelline v barvi ” Nr. 60 – Timeless Black”, za cca. 8 €, ki ga s čopičem dobro zabrišete. 3. Bolj intenziven pogled boste dosegli s Collistar črtalom za oči, cena cca. 22 €.  4. Zapeljiv pogled boste dosegle z Max Factor maskaro za cca. 14 €.

Sedaj veste, katera ličila morate uporabiti, da boste videti kot pravi top model! ”Black Eye” make-up je odlična izbira če želite svojemu običajnemu stylingu dati kanček glamurja ali pa ga kombinirajte k mali črni oblekici. Skratka idealen način ličenja za naslednjo zabavo.