Vrnitev še enega kultnega trenda iz devetdesetih

Da se lepotni trendi iz devetdesetih vračajo ne moramo več zanikati. Najprej je bil tukaj diamantek na zobeh, potem roza senčilo in moder eyeliner, sedaj pa so na vrsti ustnice in to ne v katerikoli barvi, ampak v RJAVI!

Kar zmrazi me, ko pogledam fotografije iz devetdesetih in na njih vidim dekleta in ženske z rjavimi šminkami na ustnicah in še huje (!), dvakrat temnejšim svinčnikom za obrobo ustnic. Priznam, ko sem prvič slišala za vrnitev tega trenda, sem kar zavila z očmi in ne skakala od veselja.

Riri je dokazala, da je rjava šminka še kako elegantna.
Foto: gatty

Ampak so me zvezdnice, kot sta sestri Hadid, Rihanna, Cara Delevingne in Emily Ratajkowski, prepričale. Saj so rjavo šminko kombinirale s svoji tenom kože in preko šminke nanesle lip gloss, da so dobile nežen in “glossy” končni učinek.

Kraljica rjavih pmink je nedvomno Kylie Jenner.
Foto: Gatty

MAC make up artist Dominic Skinner je navdušen nad novim trendom, saj je mnenja, da je rjava šminka odraz moči in samostojnosti ženske. In kar še je najboljše, na voljo je ogromno rjavih odtenkov, kar pomeni, da bo vsaka izmed nas našla tistega pravega, v katerega se bo takoj zaljubila.

Seveda je Pentlja stopila v akcijo in poiskala najlepše šminke in lip glosse v rjavem odtenku. Sedaj je na tebi, da se prepustiš trendu in izbereš tvojo novo rjavo ljubezen.