Ustnice v barvi vijolice

V primeru, da ste v preteklih tednih in mesecih bili na samotnem otoku (kajti, le to je lahko razlog, da niste opazile, da vse zvezdnice nosijo zgolj vijolično šminko) in enostavno niste zasledile, da je to sezono najbolj trendi barva rdečila za ustnice, mat vijolična, vam Pentlja predstavlja zvezdnice s čudovitimi vijoličnimi ustnicami in seveda tudi rdečila, s katerimi si lahko ta make-up ustvarite tudi doma.

Tudi Lupita obožuje vijolično rdečilo za ustnice.  Foto: WhoWhatWear
Tudi Lupita obožuje vijolično rdečilo za ustnice.
Foto: WhoWhatWear

Mat vijolično rdečilo je res edinstveno, saj v nasprotju z drugimi živahnimi barvnimi odtenki rdečil, ta barva pristaja vsem ženskam vseh polti in barv kože!

Sama ne sledim vsakemu modnemu trendu, vem, kaj mi pristaja in kateri trend naj raje prepustim drugim lepotičkam. Priznam, da večkrat svoje ustnice naličim z rdečili v nežnih rožnatih barvnih odtenkih (čeprav so trendi vijolične in temno rdeče šminke), ampak občasno si tudi zaželim malo več barv na svojih ustnicah. Takrat posežem po živo rdečih in pink rdečilih za ustnice, vendar to jesen bom prvič poskusila vijolično šminko.

Vijolična je res lepa barva.
Vijolična je res lepa barva.

Za inspiracijo vijoličnega trenda mi je pevka in igralka Jennifer Hudson! Pretekli teden se je pojavila na rdeči preprogi s svetlo vijoličnim rdečilom za ustnice. Umetnica je s svojim elegantnim, a hkrati ”odpičenim” lepotnim videzom, pritegnila vso pozornost, kljub temu, da je na preprogi kar mrgolelo hollywoodskih zvezd.

Pevkina vizažistka je zaupala, da je za njen lepotni videz uporabila  MAC Cosmetics Lipstick v barvi ”Lipstick in Heroine”, katerega cena je cca. 16 €.

Pentlja je za vas poiskala nekaj vijoličnih rdečil, s katerimi se boste tudi same prelevile v prave zvezdice!