UNBOXING: Purity Herbs 100% naravne produkte iz Islandije

V zadnjih mesecih lahko ogromno beremo o naravnih izdelkih za nego kože. Uporablja jih vse več lepotnih navdušenk, a mnenja uporabnic so pogosto različna (bodi si zaradi napačne izbire produkta glede na tip kože, bodi si zaradi nestrokovnega svetovanja). Kljub ‘poplavi’ izdelkov je izbira povsem naravnih produktov precej majhna! Zato si lahko predstavljate kako vesele smo bile ko so nas kontaktirali iz podjetja Purity Herbs Slovenija, ki so na naše tržišče pripeljali 100% naravne produkte iz Islandije.

Produkti Purity Herbs so v celoti proizvedeni na Islandiji, so 100% naravnega izvora in imajo več kot 20 letno tradicijo. Izdelke odlikujejo zeliščni ekstrakti narejeni iz izvirnih zelišč naravnost iz otoške divjine. Vsaka rastlina, ki jo uporabljajo, ima posebno kakovost in moč za zdravljenje, negovanje ter izboljšanje stanja kože. Prav zato sva si z Veroniko izbrali kar 4 izdelke za nego kože, katere bova testirale naslednje tedne in mesec (prvi vtis lahko pričakujete čez cca. 3 tedne).

  1. FACIAL TONIC je nežen tonik, vsebuje citruse in zelišča, ki kožo osvežijo in zmanjšujejo pore po čiščenju. Tonik pomaga odstraniti nečistoče in kožo pusti svilnato mehko ter ohranja naravno ravnovesje kože za optimalno absorpcijo izdelkov in prinaša neverjetne rezultate.
  2. WONDER CREAM je prvi izdelek, ki ga je Purity Herbs proizvedel in je na tržišču že več kot dvajset let. Vsebuje kompleksno formulo 14 močnih in skrbno izbranih islandskih zelišč. Kožo vlaži in varuje pred mrazom, zato je primerna za močno izsušeno kožo. Prav tako se je izkazala kot zelo učinkovita pri odpravljanju problematične kože pri najstnikih.
  3. JOINT RELIEF OIL je pomirjajoče masažno olje za telo, ki zagotavlja takojšnjo toplino in sprostitev. To olje lahko pomaga spodbuditi prekrvavitev in zmanjšati
    otekline ter bolečine v sklepih. Vsebuje ekstrakte islandskega mahu, vrbovega lubja in močvirskega oslada, ki so znani po svojih protivnetnih lastnostih. Občutek toplote, ki ga začutite na telesu pa omogočajo eterična olja timijana in rožmarina.
  4. THE ROSE WONDER je najbolj priljubljena obrazna vlažilna krema Purity Herbs. Bogata in luksuzna krema za krepitev in negovanje zrele, suhe ali podhranjene
    kože. V tej posebni kremi je mešanica skrbno izbranih zelišč, olj in eteričnih olj, ki upočasnjujejo proces staranja in blagodejno vplivajo na kožo. Vsebuje
    Palisandrovo olje – olje Rožnega lesa, ki pospešuje rast novih kožnih celic in olje morske krhlike – rakitovca, ki je zelo bogato in vitalno olje z visoko vsebnostjo esencialnih maščobnih kislin in vitaminov za kožo. Z redno uporabo koža postane svilnato mehka, sijoča in zdrava.