Trend, ki si ga moraš zapomniti !

Na Instagramu sem opazila kristalno jasen trend za nohte. Vsa dekleta na enkrat nosijo dolge, prosojne nohte. Inspiracijo lahko poiščeš na socialnih omrežjih pod oznako : See Through Nails (v slovenščini: prosojni nohti).

»Ali ne manjka lak za nohte«, sem si mislila, ko sem na Instagramu opazila novi trend lakiranja, oz. oblikovanja nohtov. Vendar pri trendu ,” See Through Nails “, ​​je to tisti učinek, ki pritegne želeno pozornost. Novi način oblikovanja, ki ga iz dneva v dan nosi vse več žensk, prihaja seveda iz Koreje, (kjer se občutno rodijo vsi lepotni trendi) in izgleda takole:

Seveda je potrebno pri uresničevanju trenda malce goljufati, saj naši nohtki niso sami od sebe tako prozorni, zato vsekakor obišči strokovnjakinjo, ki ve, kaj počne. Če pa se lotiš oblikovanja prosojnih nohtov kar sama, vsekakor potrebuješ: prozorno folijo, ki jo preložiš in pritrdiš na nohte. Nadaljnjo oblikovanje, poslikava ali barva je odvisna od tebe. Lahko se poigraš z barvnimi ploskvami, cvetlicami, čipkami, ali pustiš svoje nohtke popolnoma gole.