To je nova dišava Jimmy Choo

Jimmy Choo L’EAU je nov izraz dinamične, žareče in avanturistične ženske, kot nalašč za poletje 2017.  Nežna, elegantna, drzna… dvojnost nove dišave Jimmy Choo L’EAU se skriva v moči in svobodnosti ter hkrati nežni ženstvenosti vonja. Dišava je odsev Jimmy Choo ženske, polna čutnosti, zahvaljujoč čistim notam hibiskusa. Novo poglavje zgodbe Jimmy Choo Parfums in nov Jimmy Choo obvezen »modni« dodatek.

Stvaritev parfumerke  Juliette Karagueuzoglou Jimmy Choo L’EAU žari v sijoči ženstvenosti in je naravnost popolna kombinacija cvetne, sveže in mošusne simfonije sestavin. Zgornje note sestavljata hibiskus in bergamotka, ki se pomešata s sredino nektarine in potonike. Spodnje note so note cedrovine in mošusa.

 

JIMMY CHOO L’EAU 90ml parfumske vode stane cca. 89,00 €
JIMMY CHOO L’EAU 60ml parfumske vode stane cca. 62,00 €
JIMMY CHOO L’EAU 40ml parfumske vode stane cca. 42,00 €

Zgornje note: bergamotka in cvet hibiskusa

Srednje note: nektarina in potonika

Avstralski model Catherine McNeil predstavlja to nežno in svežo vizijo nove dišave Jimmy Choo L’EAU woman.

Spodnje note: cedrovina in mošus

“Jimmy Choo L’Eau ujame duh slastnega in žejnega hibiskusa, ki je pomešan z lubjem, sadjem in lesom. Za sijočo ženstveno in čutno dišavo.  ” Juliette Karagueuzoglou, Perfumer.

 Z navdihom v beneškem Murano steklu, kokonske oblike z vidnim napojem v notranjosti. Vitka, nežno rožnata in nadvse ženstvena oblika stekleničke, polna elegance in modernega dizajna.  Metalni robovi za dotik razkošja in večen kožni vzorec Jimmy Choo-ja v rožnati barvi.