To je “must have”, če obožuješ šminke

Olje z obraz je »must have« v kozmetični rutini vsake beauty navdušenke

Res je, ko so se začela olja za obraz pojavljati na tržišču, nas je bila večina skeptična. Da bi si na obraz nanesle olje?! Saj bomo imele mastno in svetlečo kožo, česar zagotovo ne želimo! Priznam, sama sem kar dolgo oklevala, preden sem preizkusila olje, bila sem mnenja, da z mešano kožo ne bo nikakor funkcioniralo. Oh, v kakšni zmoti sem bila!

Olja za obraz neverjetno navlažijo obraz in glede na tip kože (seveda je potrebno izbrati pravo olje) uravnovešajo sebum in nudijo potrebno nego.

Od sedaj naprej pa lepotni guruji ne prisegajo samo na nego obraza, ampak z olji negujejo tudi svoje ustnice. Še posebej boste nad tem navdušene vse uporabnice (mat) šmink, saj z nanosom olja na ustnice pred uporabo šminke, ustnice navlažite, ampak kljub temu ne uničite finiša.

Uporaba:

Najprej nežno zdrgnite ustnice s pilingom za ustnice, da odstranite vse odmrle celice, ki bi lahko pokvarile končni videz. Po pilingu pozabite na negovalen balzam, temveč na ustnice nanesite olje za obraz in dobro vmasirajte. Olje lahko nanesete tudi na majhen čopič. Pred nanosom šminke, olja NE pobrišite s krpico, ampak kar preko nanesite barvico za obrobo ustnic in nato šminko. Olje ne bo razmazalo šminke, kljub temu pa bo ustnice dovolj navlažilo, da ne bodo zaradi (mat) šminke popokale.

Seveda lahko na ustnice nanesete svojo olje za obraz, kljub temu pa je najboljše nanesti olja, ki so prav namenjena našim ustnicam.

Nanesite olje na ustnice in jih napolnite z vitamini in vlago. Tukaj so naša najljubša olja.