Tako barvita je lahko jesen z Biotherm SKIN OXYGEN

Zadnji teden imamo za vas prave beauty sladkorčke! Linijo izdelkov za nego, ki zagotavlja 24-urno zaščito pred »zadušitvijo kože« in vsebuje naravni izvleček klorele, »alge, ki diha«.

Izvleček klorele, na katerem so zasnovane vse formule iz linije Skin Oxygen, z odstranitvijo strupov, ki jim je koža izpostavljena v urbanem okolju, pomaga krepiti njeno naravno zaščito.

Sedem dni za spremembo in ponovno odkrivanje lepote ter sijoče zdravega sijaja čiste kože z zmanjšanimi porami in drugimi nepravilnostmi.

Predstavljamo vam tri ključne inovativne izdelke, ki kožo očistijo in okrepijo:

 Skin Oxygen Oxygenating Lotion s kože odstrani nečistoče. Losjon, lahek kot voda, z delovanjem sestavin, ki so 99-odstotno rastlinskega izvora, učinkovito zmanjša zamašene pore.

 Skin Oxygen Strengthening Concentrate je antioksidacijski serum, ki pomaga v boju proti poškodbam, ki jih povzroča onesnaženost v urbanem okolju.

Skin Oxygen Cooling Gel okrepi funkcijo zaščitne plasti kože v boju proti onesnaženosti.

Antioksidacijska meglica in sredstvo za odstranitev nečistoč dopolnjujeta linijo Skin Oxygen.

SKIN OXYGEN – ZA RAZSTRUPITEV NEČISTE KOŽE V URBANEM OKOLJU

Intervju s Caroline Nègre, direktorico Biothermovega oddelka za znanstvene komunikacije

KAKO ONESNAŽENOST VPLIVA NA KOŽO?

Po 15 letih raziskav načina, na katerega vedno večja raven onesnaženosti vpliva na zdravje kože, smo na vzorcu 3200 sodelujočih žensk, ki živijo v najbolj onesnaženih mestih na svetu, ugotovili, kako vpliva onesnaženost na funkcije in videz kože.

S primerjavo kože žensk, ki živijo v onesnaženih območjih, in kože tistih, ki živijo še v neonesnaženih mestih, smo odkrili šest ključnih načinov, na katere se onesnaženost kaže na koži: povečanje por, bolj mastna koža, hitrejše staranje, več temnih madežev, občutljivost in hrapavost.

KAJ POMENI ZADUŠITEV KOŽE?

Koža je porozna in prepušča onesnežavalce, od katerih se nekateri lahko zadržijo na povrhnjici. Koža je oslabljena, funkcija zaščitne plasti je poškodovana, pore pa zamašene. Izgublja sposobnost boja proti napadom strupov in je dobesedno zadušena.

 KAKŠNA JE VLOGA KLORELE V BOJI PROTI ZADUŠITVI?

Klorela je znana kot eden najboljših virov klorofila. Prav zato je dobila ime »alga, ki diha«. S proizvodnjo kisika čisti jezera, ki so njen naravni življenjski prostor. Koži pomaga pri krepitvi zaščitnih funkcij.

IZVLEČEK KLORELE, »alge, ki diha«

Oddaljena planinska jezera so v številnih delih sveta že stoletja ena od najbolj priljubljenih destinacij za tiste, ki si želijo »napolniti baterije«. Za kožo so takšna planinska jezera globinska oksigenacija.

Mikroalga, ki se skriva v modrih vodah planinskih jezer, ima kot snov, ki čisti, pomembno vlogo že več kot dve milijardi let. Gre za klorelo, vrsto alge, ki ima največ klorofila. Znana je tudi kot »alga, ki diha«, saj s količino kisika, ki ga ustvari, okolje izjemno očisti.

Biotherm je s pomočjo napredne tehnologije uspel sprostiti energijo te čarobne alge in prenesti njene blagodejne lastnosti v novo linijo Skin Oxygen.

Po sedemdnevni uporabi koža ni več videti utrujeno in brez sijaja, nepravilnosti se manj opazijo, presežek sebuma pa izgine.

RUTINA NEGE Z IZDELKI IZ LINIJE SKIN OXYGEN ZA RESNIČNO OBNOVO KOŽE

V vseh fazah rutine nege, od čiščenja in nanosa osvežilnega tonika pa do vlaženja, pomaga koži izvleček klorele, ki je v srcu formule, pri boju proti poškodbam, ki jih povzroča življenje v urbanem okolju.

Prepoznavne in izjemno prijetne teksture so prežete z osvežujočim vonjem, ki uporabo izdelkov iz te linije spremeni v resnični užitek.

OKSIGENACIJSKI LOSJON SKIN OXYGEN

 Biothermov Oxygenating Lotion s trenutnim učinkom je nedvomno zvezda nove linije izdelkov. Po čiščenju osvežite obraz s tem lahkotnim in negovalnim losjonom. Odstrani nečistoče in presežek sebuma, poenoti ton kože in ji povrne zdrav sijaj. Po sedemdnevni uporabi bo vaša koža spet dihala in sijala.

Koža je videti čista: 83,9 %

Na koži je manj nečistoč: 85,7 %

Ton kože je videti bolj sijoč: 87,5 %

UČINKOVIT SERUM, KI KOŽO PREOBRAZI IN OKREPI

Skin Oxygen Strengthening Concentrate

Okrepi zaščitno plast kože in popravi vidno škodo, ki jo povzročijo škodljive snovi iz okolja. Koža je vidno pomirjena in bolj gladka, polt pa spet sijoča.

ZDRAV SIJAJ, ZAŠČITA IN VLAŽENJE

Skin Oxygen Cooling Gel

Vlažilna krema v gelu je hkrati tudi odlična podlaga za ličila, ki okrepi zaščitno funkcijo kože v boju proti škodljivim snovem iz urbanega okolja.

Zagotavlja zaščito pred onesnaženostjo ozračja.

Koža je sijoča, zaščitena in čista ter svobodno diha ves dan.

LINIJA WATER LOVERS

Skin Oxygen, ki se ponaša z velikim deležem sestavin rastlinskega izvora, je del Biothermove linije Water Lovers. Biotherm je pod istim imenom predstavil tudi kampanjo, usmerjeno na zmanjšanje vodnega odtisa in zaščito oceanov.

– Skin Oxygen Depolluting Cleanser: 95-% biorazgradljivo

– Skin Oxygen Oxygenating Lotion: 99 % sestavin naravnega izvora

– Skin Oxygen Strengthening Concentrate: 84 % sestavin naravnega izvora

– Skin Oxygen cream-gel moisturizer: 85 % sestavin naravnega izvora

Formule ne vsebujejo parabenov in mineralnih olj.

SVEŽE. ZELENO. SODOBNO. LAHKOTNO.

 Z željo, da ženske spet poveže z naravo, je Biotherm oblikoval vonj, prežet s svežino in naravnimi notami iz jezerskih globin.

Slap svežine se zlije z lahkotno jasnostjo citrusnih not, belim čajem in esencami cvetov, ki nas neustavljivo spet povežejo z naravo. V kombinaciji z razkošnimi teksturami izdelka za nego Skin Oxygen dišava še dodatno poudari užitek pobega iz mestnega vrveža s potapljanjem v osvežujočo rutino nege.

Navodila za sodelovanje:

Nagradna igra poteka na FB strani Pentlja.si. Sodelujete lahko tako, da v komentarju pod objavljeno fotografijo  na FB strani Pentla.si,odgovoriš na nagradno vprašanje: Kaj zagotavlja Biotherm SKIN OXYGEN linija koži, označite eno osebo in delite prispevek. V nagradni igri se upoštevajo vsi sodelujoči, ki izpolnijo zgoraj navedene pogoje 23.10.2017,  do vključno nedelje 29.10.2017. Nagrajenec bo določen v roku 3 dni z naključnim žrebom. Žrebanje nagrajenca bo potekalo na naslovu organizatorja nagradne igre Pentlja.si., pod nadzorom tričlanske komisije. Med vsemi sodelujočimi bomo v roku 3 dni po izteku nagradne igre, izžrebali enega sodelujočega, ki bo prejel SKIN OXYGEN- čistilni tonik za ožanje por. 99% naravnega izvora, ter SKIN OXYGEN – penasti gel, ki se topi. Za vse tipe kože, ki smo jih predstavili v omenjenem članku in številnih objavah na FB in IG strani Pentlja.si. Nagrajenec bo objavljeni v tem članku in v samostojni objavi na FB strani Pentlja.si.

Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado. Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo! Ime in priimek nagrajenca bo objavljen na Facebook strani Pentlja.si in v tem članku. Izžrebanec mora svoje podatke in davčno številko posredovati najkasneje v roku 5 dni po zaključku žrebanja na e-maila: info@pentlja.si ali v inbox na FB strani, če tega ne stori, mu nagrada več ne pripada!

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre.

 

Danes 01.11.2017 je znana nagrajenka, še zadnje, četrte nagradne igre v sklopu štirih nagradnih iger –
🍁 🍂Tako barvita je lahko jesen 🍂 🍁. Nagrado prejme Lidij Lah, s komentarjem : ”Biotherm Skin oxygen linija zagotavlja 24-urno zaščito pred zadušitvijo kože in vsebuje naravni izvleček klorele, ki je znana kot alga, ki diha!”. Gospodična Lah, časa imate 5 dni, da nam svoje podatke in davčno številko posredujete na e-maila: info@pentlja.si ali v inbox na FB strani, če tega ne store, v omenjenem roku vam nagrada več ne pripada. 🍁 🍂