Tako barvita je lahko jesen z ličili Max Factor

Lepotičke, pozor! Čas je za tretjo nagradno igro v sklopu: Tako barvita je lahko jesen! V sodelovanju z Max Factorjem podarjamo kar 6 nepogrešljivih beauty izdelkov, ki ne smejo manjkati v nobeni kozmetični torbici!

Kaj je vaš faktor?

V sodobnem svetu marsikatera ženska pri sebi opaža predvsem pomanjkljivosti, pozabi pa na svoje atribute. Max Factor predstavlja svoj pogled na žensko lepoto in vas spodbuja, da se osredotočite na svoje lastnosti, ki so vam všeč in vas delajo posebne, ter to sporočite na glas. Uporabite ličila, da poudarite svoj faktor, da izstopite iz množice in izrazite svojo edinstvenost.

Običajna predstava o ličilih je, da se uporabljajo z namenom, da bi prekrivala napake. Da nas naredijo popolne. Max Factor umetniki ličenja se s tem ne strinjajo v celoti, saj je njihovo vodilo, da na vsakem obrazu poiščejo edinstven faktor, to je tisto lastnost, ki osebo naredi drugačno. Vsako osebo obravnavajo individualno in jo spodbujajo, da kljub prevzemanju modnih trendov ostane unikatna. Takšen pristop vsako osebo naredi posebno, posebnosti pa nas delajo čudovite. Ste že našli svoj faktor?

Podlaga je ključna

Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja Max Factor

Iz te filozofije Max Factor izhaja tudi pri snovanju izdelkov. Zadnja v vrsti vrhunskih izdelkov je tekoča podlaga Healthy Max Factor, ki je boljša za vašo kožo, kot če podlage sploh ne bi nosili. Inteligentna formula nudi koži 24 ur hidratacije, zaščitni faktor pred soncem 20 in delce za kontrolo sijaja. Končni videz po nanosu Healthy Skin Harmony je srednje mat, podlaga pa zagotavlja brezhibno svež videz kože in se hkrati bojuje proti stresnim faktorjem iz okolja.

Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja Max Factor, priporoča, da jo nanašate s čopičem ali gobico za nanašanje tekoče podlage: »Podlago dobro zabrišite, da ne bodo vidne linije, nato pa na mestih, kjer je potrebno, uporabite še kompaktni puder ali puder v prahu – sama obožujem Creme Puff. Podočnjake skrijte s korektorjem, priporočam Max Factor Mastertouch,  nasmejte se in dodajte  na lička še malo rdečila za lica ter bronzer. Celoten videz zaključite z dobro maskaro za volumen, malenkost poudarite obrvi z novim Max Factor Brow Contouring Kit-om ter nanesite najljubšo šminko ali gloss.«

 

Navodila za sodelovanje:

Nagradna igra poteka na FB strani Pentlja.si. Sodelujete lahko tako, da v komentarju pod objavljeno fotografijo  na FB strani Pentla.si, da z pomočjo oznake #MyFactor zapišeš, kaj je tvoj faktor, ki te odlikuje, označite eno osebo in delite prispevek. V nagradni igri se upoštevajo vsi sodelujoči, ki izpolnijo zgoraj navedene pogoje 16.10.2017,  do vključno nedelje 22.10.2017. Nagrajenec bo določen v roku 5 dni z naključnim žrebom. Žrebanje nagrajenca bo potekalo na naslovu organizatorja nagradne igre Pentlja.si., pod nadzorom tričlanske komisije. Med vsemi sodelujočimi bomo v roku 3 dni po izteku nagradne igre, izžrebali enega sodelujočega, ki bo prejel 1x novo Max Factor tekočo podlago Healthy Skin Harmony, 1x Max Factor Creme Puff Pressed Powder, 1x Max Factor Smooth Miracle Primer, 1x Max Factor Creme Bronzer, 1x Max Factor Creme Puff Blush in 1x Mastertouch Concealer, ki smo jih predstavili v omenjenem članku in številnih objavah na FB in IG strani Pentlja.si. Nagrajenec bo objavljeni v tem članku in v samostojni objavi na FB strani Pentlja.si.

Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado. Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo! Ime in priimek nagrajenca bo objavljen na Facebook strani Pentlja.si in v tem članku. Izžrebanec mora svoje podatke in davčno številko posredovati najkasneje v roku 5 dni po zaključku žrebanja na e-maila: info@pentlja.si ali v inbox na FB strani, če tega ne stori, mu nagrada več ne pripada!

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre.

Danes 25.10.2017 je znana nagrajenka, tretje nagradne igre v sklopu štirih nagradnih iger –
🍁🍂Tako barvita je lahko jesen🍂🍁. Nagrado prejme Tamara Krevh, s komentarjem : ”#myfactorje iskrenost in prijaznost”. Gospodična Tamara, časa imate 5 dni, da nam svoje podatke in davčno številko posredujete na e-maila: info@pentlja.si ali v inbox na FB strani, če tega ne store, v omenjenem roku vam nagrada več ne pripada. 🍁🍂