Srčkasto presenečenje

Lepotičke, tokrat nas je presenetilo res izvrstno darilce, ki je prišlo povsem nepričakovano in nam polepšalo dan, kaj dan – cel teden!

Srčkasto presenečenje. (Foto: Pentlja.si)
Srčkasto presenečenje.
(Foto: Pentlja.si)

Zagotovo poznate občutek, ko pozvoni poštar in vam preda paket, ki ga niste naročile? To se je zgodilo tudi meni. Ko sem prinesla belo ovojnico s pink nalepko na pisalno mizo in jo odprla, se je v njej skrivala kozmetična pralina –  točno to rdečilo za lica, priljubljene kozmetične znamke I ♡ Makeup, ki sem ga že toliko krat občudovala, a se nato odločila za nakup drugega izdelka.

Izjemno trendi barva rdečila za lička. (Foto: Pentlja.si)
Izjemno trendi barva rdečila za lička.
(Foto: Pentlja.si)

Če ste se tudi same zaljubile na prvi pogled v ta srčkan produkt, priporočam, da čim prej pokukate na spletno stran Ličila.si in si ga zagotovite. Saj je kozmetičen sladkorček priljubljen tudi pri drugih damah in je pogosto razprodan!

Če ste negotovi kako uporabljati rdečilo za lica, ima Pentlja za vas nekaj nasvetov.

Uporaba in nanos rdečila za lica res ni enostavna, kajti poznamo ogromno nanosov, kise med sabo razlikujejo glede na to, kakšno obliko obraza imate. Za ustrezen nanos blusha potrebujete primeren čopič, ki ga nikoli ne pritiskate na obraz! Produkt na lica nanašate zgolj s konicami dlačic čopiča.

Perfektno darilce zase ali za prijateljico. (Foto: Pentlja.si)
Perfektno darilce zase ali za prijateljico.
(Foto: Pentlja.si)

Nanos blusha na ovalen obraz:

Večina žensk ima ovalen obraz in super novica za vas – za to obliko obraza obstaja več načinov nanosa blusha, ki poudari vašo lepoto: recimo s čopičem ga lahko nanesete na ali pod ličnicami in ga s krožnimi gibi rahlo razmažete navzgor in navzdol. Drugi način uporabe blush je primeren za večerni make-up, nanesite ga na predel med lički in očmi, s tem boste ustvarili lep in enakomeren prehod med temno naličenimi očmi in tenom vaše kože – bodite pozorni, da blush, ki ga uporabljate, ni pretemen. Tretja možnost je, da blush s krožnimi gibi čopiča nanesete neposredno na lička.

Nanos blusha na oglat obraz:

Oglat obraz lahko s pravilno uporabo rdečila za lica ustrezno senčite in s tem omehčate ostre poteze. Pri nanosu si pomagate s čopičem, s katerim dvakrat zaokrožite po produktu in ga nato otresete, da spihate odvečno rdečilo. Čopič nastavite na lička ob nosu in ga nato na ličnici potegnete proti ušesu. Blush rahlo zabrišite, da niso vidni ostri robovi.

Nanos blusha na okrogel obraz:

Pri okroglem obrazu velja ravno obratno. Blush nanesite na ličnicah pri ušesih in ga pod ličnicami nanesite vse do nosu. Robove zabrišite s krožnimi gibi čopiča.

Ko se zaljubiš na prvi pogled v ''I ♡ Makeup'' , ki ga najdete na spletni strani Ličila.si  (Foto: Ličila.si)
Ko se zaljubiš na prvi pogled v ”I ♡ Makeup” , ki ga najdete na spletni strani Ličila.si
(Foto: Ličila.si)

Sedaj pa hitro na spletno stran Ličila.si in si zagotovite svoje I ♡ Makeup srčkasto rdečilo za lica, s katerim boste še bolj ženstvene, lepe in privlačne! Svoje izkušnje z ličenjem z rdečilom za lica, nam lahko zaupate v spodnjih komentarjih.