Spoznaj Collistar Lift HD linijo izdelkov!

Pred nekaj dnevi smo se družile z ekipo Collistarja in spoznale najnovejšo Collistar Lift HD linijo izdelkov! Popolni negovalne izdelke za nekirurški »lifting« učinek!

Ne gre za običajno Anti-Age kremico! Tens-Activ® takoj po nanosu poskrbi za občutek liftinga, zabriše gubice in definira konture obraza. Dragocene aktivne sestavine, ki se nahajajo v kremi Lift HD®, zagotavljajo intenzivne anti-age učinke: koža se postopoma prestrukturira, povrhnjica je bolj napeta in bolj elastična, videz gub je vidno zmanjšan in videti boste mlajše.

Intenzivno nočno kremo Lift HD, ki prestrukturira in regenerira povrhnjico kože s pomočjo karitejevega masla, lahko radodarno naneseš na kožo in jo uporabiš tudi kot maska za obraz. Po 15 minutkah s počjo vatirane blazinice odstraniš kremico, ki se še ni vpila. Zjutraj je koža neverjetno gladka in napeta. Ob redni uporabi vidno izboljša strukturo kože, velikost in globino gub, koža na obrazu prejme večjo čvrstost in lepši ten.

Če potrebuješ takojšnji liftig obraza, preizkusi obliže, z takojšnjim pomlajevalnim učinkom. Obliži so gelaste strukture, ta omogoča, da koža vsrka še več izjemno učinkovite formule: v samo 15 minutah kožo  na predelu ličnic, pod očmi in kotičkih ustnic, globinsko navlažijo, zmanjša majhne gubice na koncu oči, zgladi smejalne gube ter koži povrne rožnat sijaj.

Kremica za predel okoli oči in ust  vsebuje Tens-Activ® tehnologijo, ki zagotovi takojšen učinek konturiranja in revitaliziranja. Formula vsebuje edinstveno kombinacijo kompleksa Lift HD® in izvleček cvetov divjega kostanja, ki v predelu oči in ustnic zmanjšujejo gube, “dviguje” veke in napolni gibice.

Trenutno lahko na prodajnih mestih poiščeš tudi ekskluzivno škatlo, ki vsebuje tudi darilo: POSEBNE ULTRA-LIFTING PATCHES CHEEKS-EYES-LIPS.