Sedaj bo res vroče! ‘Firehair’ – najnovejši trend

Lepotni svet ima novo trendi pričesko, ki jo boste vzljubile vse, ki obožujete rdeče lase in ombré efekt! Čas je da se poslovimo od lanskih trendov pisanih las Mermaid, Rainbow Hair in drugih in pozdravimo najnovejšo (in najbolj vročo) pričesko sezone: Firehair.

Kot ime Firehair samo pove morajo lasje imitirati ogenj, kar je precej težko ustvariti doma zato morete obvezno obiskati strokovnjaka s spretnimi prstki, ki bo z uporabo rdeče, rjave, oranžne in zlato-blond barve ustvaril fenomenalno prelivanje in želen efekt.

8Če ste bili mnenja, da so platinasto blond lasje v središču pozornosti, potem ste se zmotili. S to ognjevito pričesko se bo prav vsak obrnil za vami! A še 1x ponavljamo, ”Firehair” je videti modno in lepo samo če je narejeno res strokovno, se barve prelivajo v pravem vrstnem redu in so prehodi med barvami zabrisani.

Za vas smo poiskali nekaj deklet, ki so se opogumile in svoje lase spremenile v ogen. Seveda pa lahko pobrskate tudi po spletu ali na Instagramu, kjer boste pod oznako #firehair našle več kot 20.000 fotografij. Pentlji se ta trend zdi ekstremno vroč!