S temi nenavadnimi triki bodo tvoje trepalnice rasle hitreje

Zagotovo si si tudi ti že želela daljše trepalnice. Ampak podaljšanje le teh (vsaj zame) ne pride v poštev.

Pravilna nega

Sliši se tako banalno, a je alfa in omega za dolge trepalnice: pravilna nega. Naše trepalnice , no vsaj moje, so čez dan kar precej ‘naložene’ s plastmi maskare in ob večernem odstranjevanju trepalnice precej trpijo. To privede, da se kratke dlačice zlomijo hitreje, kot lahko reagiramo. Običajne trepalnice so lahko dolge do dvanajst milimetrov, toda v redkih primerih dejansko dosežejo omenjeno dolžino. Krivda za to je pogosto lepota rutina. Torej: vedno bodi zelo previdna pri odstranjevanju make-upa in nikar ne drgni oči. Bolje je, da na oči položiš vato, prepojeno z odstranjevalcem ličil, počakaš nekaj sekund in nato vatico nežno povleci navzdol. Če s prvo potezo nisi odstranila vseh ličil, postopek enostavno ponovi.

Masaža vek dela čudeže

Frizer ti ob vsakem pranju resnično dobro zmasira lasišče, če bi to počela tudi sama doma, bi pospešila krvni obtok in lasje bi prejeli več hranljivih snovi ter bi posledično hitreje rastli. Lasje naj bi pri rednem tretmaju rastli ne le hitreje, temveč bi bili  tudi močnejši. Enako velja za trepalnice. Torej, če želiš, da bi tudi tvoje trepalnice rastle hitreje, se loti masaže vek (zelo nežno in s skrajšanimi nohti!). Bodi previdna pri trepalnicah. Po nekaj tednih bi morala opaziti spremembo in daljše trepalnice.

3Oljčno olje za daljše trajanje

Oljčno olje na trepalnice? Zveni precej nenavadno, ampak je resnično učinkovito. Tudi nanos je precej enostaven, na krtačko maskare daj nekaj kapljic oljčnega olja in ga nanesi na trepalnice preden se odpravljaš spat. Čez noč bodo trepalnice vpile olje. Po približno šestih tednih so vidni prvi rezultati. Mimogrede: ob dnevni uporabo olje potemni trepalnice, kar je zagotovo še dodaten plus.

Zeleni čaj za daljše trepalnice

Velikokrat poročava o številnih pozitivnih lastnostih zelenega čaja. Saj tudi v lepoti igra vroč napitek pomembno vlogo. Posebej uporaben je za vse, ki si želite gostejših in močnejših trepalnic, saj zahvaljujoč flavonoidom in taninom, močno pospeši rast las. Za ta namen pripravi zelen čaj in pusti, da se vrečka v vodi namaka vsaj 15 minut. Z vatirano palčko ohlajen čaj namaži na trepalnice in ga nato speri s hladno vodo. Ta postopek ponavljaj več mesecev, dokler ne dosežeš želenega efekta.

95538559Serum za wow trepalnice

Serumi za dolge in goste trepalnice so verjetno odkritje stoletja za vse ljubitelje popolno uokvirjenih oči. Ob dnevnem nanosu seruma je učinek viden že po dveh tednih. A slaba stran je,da takoj po prenehanju uporabe seruma, pričnejo izpadati na novo zrastle trepalnice.