S temi ličili boš še bolj zapeljiva

Dolge roke in rjavi lasje…  to bi naj bile najbolj seksi karakteristike na ženski sodeč po različnih študijah. Na srečo je lepota vedno subjektivna stvar in kljub številnim raziskavam ne drži nikoli popolnoma. Vsak izmed nas je lep, pa če smo po »študijah« ali ne.

Vendar znanstveniki ne bi bili znanstveniki, če sedaj ne bi  raziskali, kaj točno in kateri izdelki nas naredijo še bolj privlačne in atraktivne.

RJAVO SENČILO

IsaDora Eye color bar paletka senčil, cca. 22 €.

Nežen kontrast med očmi in drugimi predeli obraza nas naredi bolj ženstvene in zapeljive. V tem primeru je rjavo senčilo prava izbira, saj pristaja prav vsaki barvi oči in se lahko uporabi tako za dneven kot večeren make up.

 

PORJAVELA KOŽA

Biotherm Tan + Tone Autobronzante Spray samoporjavitven sprej, cca. 30 €.

Leta 2010 je revija »Dermatologic Surgery« objavila, da so dekleta z nežno porjavelo kožo bila označena za bolj atraktivne, kot bledolična dekleta. Da ne boš mislila, da je atraktivna zagorela koža, ki že meji na neokusnost. Tukaj je govora o nežno porjaveli koži, ki jo dobiš na zmernem soncu, ali s pomočjo nežnih samoporjavitvenih produktov.

 

RDEČA ŠMINKA

Oriflame Giordani Gold Iconic Matte šminka, cca. 14 €.

Rdeča barva na ustnicah daje moč, samozavest in ravno pravo mero seksapilnosti.  Zato sploh nismo druga pričakovale, kot pa da se je na tem seznamu znašla prav ta. Odločitev pa je povsem tvoja, ali se odločiš za globoko rdečo barvo, razigrano oranžno rdečo ali klasično jagodno rdečo, v vsakem primeru boš prava paša za oči.

ČRNA MASKARA

Lancôme Grandiôse Extrême Noir maskara, cca. 35 €.

In če se je na seznamu znašla rdeča šminka, seveda ne sme manjkati tudi črna maskara! Trepalnice odete v črno poudarijo belino oči, zaradi česa so tvoje oči videti bolj živahno in zapeljivo. Prav tako so dolge trepalnice znak ženstvenosti, zato drugič nanesi še vsaj eno plast maskare na trepalnice preden se odpraviš v svet.