RELOAD MASKARA ZA NEUSTAVLJIV VOLUMEN TREPLANIC

STROGO VAROVANA SKRIVNOST: Londonska najbolj škandalozna maskara se vrača! Rimmel London razkriva novo Scandal’Eyes Reloaded maskaro za nevarno drzne in smrtonosno polne trepalnice. Vsaka trepalnica in vsak kot očesa je hitro poudarjen z extremnim volumnom, brez grudic in obstojnostjo za neustavljiv, 24-urni učinek… ki izgine brez sledi.

Tvoje super velike ubijalske trepalnice imajo sedaj vrhunsko obstojnost in moč. Scandal’Eyes Reloaded Maskara je odporna na potenje, vlago in se ne “packa”, zagotavlja 24-urno obstojnost, katera je kos vsem tvojim vsakodnevnim izzivom – od telovadnice do večernega kluba. In še vedno je izjemno enostavna za odstranjevanje samo s toplo vodo. Adijo, “panda” oči.

Nova extremno obstojna formula za škandalozno dozo volumna

2Dolgo obstojen učinek maskare na trepalnicah izhaja iz nove formule, ki ima prva na trgu patentirano tehnologijo extremne obstojnosti. Inovacijska formula daje trepalnicam do 11-krat več volumna za videz ubijalskih trepalnic brez grudic. Edinstvena sinergija voskov in polimerov ustvarja intenzivno črn volumenski film, ki se hitro spoji s trepalnicami, hitreje ustvari škandalozen volumen, brez grudic. Trepalnice so videti božansko črne in noro velike.

Še več; formula razume tvoje hitro in zaposleno življenje s tem, ko ti zagotavlja extremno obstojnost do 24ur. Zahvaljujoč kompleksu, tvoje škandalozno volumenske trepalnice trajajo ves dan, saj je formula odporna na vlago, potenje in se ne »paca«. Poleg tega pa vsebuje tudi kreatin in kolagen ter prilagojene polimere za globoko črn lakast učinek trepalnic.

Kljub vsemu temu je formula še vedno izjemno enostavna za odstranjevanje. Vsebuje posebne fleksibilne polimere, ki podaljšajo popolno obstojnost, ampak se še vedno enostavno »razbijejo« v koščke za enostavno odstranjevanje, brez packanja. Odstrani se lahko celo s toplo vodo.

Stožčasta krtačka

RIMMEL SCANDAL’EYES RELOADED MASKARA, cena cca. 8 €.
RIMMEL SCANDAL’EYES RELOADED MASKARA, cena cca. 8 €.

Rimmelova maximalno gosta krtačka je bila preoblikovana v novo stožčasto konico z namenom, da se perfektno prilega obliki očesa. Zajame vse trepalnice in jim da volumen – od enega kotička očesa do drugega. Vsaka trepalnica je povečana, podaljšana in ločena za izjemen učinek odprtega očesa.

Oranžna je nazaj

Prepoznavnemu stilu Scandal’Eyes Mascara je bil dodan preobrat. Reoladed embalaža, ki pritegne pozornost je barvno bogata z fluorescentnimi podtoni. Ta briljantno drzen videz je okrepljen z razširjeno grafiko v metal sivi barvi.

Cara na begu

Rimmel-ova nova ambasadorka Cara Delevingne se pojavlja v TV in print kampanjah, kjer jo zasledujejo tajni agenti. Škandalu na naslovnici sledi Carin beg po Londonu z nevarno drznimi trepalnicami, ki so obstojne 24 ur. Londonska železniška postaja je pod nadzorom in vse sile so uprte v to, da ujamejo to nevarno operativko… preden izgine brez sledi!

Želite hitro polne, neustavljive trepalnice? Čas je, da poskrbite za škandalozen učinek! Naredite Rimmel London novo Scandal’Eyes Reloaded maskaro za svojo novo skrivno orožje. Poskrbite za svoj Londonski videz.

1Formula, ki je prva na trgu z patentirano tehnologijo

Formula za extremno obstojnost ustvari volumen hitreje in bolj enostavno na vsaki trepalnici, brez grudic. Svetlikajoči polimerini oblečejo pigmente, da bi zagotovili intenziven, globoko črn učinek na trepalnicah. Nova stožčasta maximalno gosta krtačka se prilega obliki očesa in ujame vsako trepalnico ter posrbi za volumen – od enega kotička očesa do drugega. Formula je odporna na vlago, potenje, se ne »packa« in je obstojna do 24-ur – ostaja popolna pod vsakim pogojem, ob tem je odstranjevanje izjemno enostavno potrebujete le toplo vodo.