Prihaja pomlad; tudi na naše nohtke

Iz dneva v dan je pomlad bližje, trava bolj zelena, popki na drevesih večji in ptički glasnejši. In tudi sama hrepenim po pomladi! Sicer še ni čas za s cvetjem posuto obleko in balerinke, je pa pravi trenutek, da svoje nohtke nalakiram v čudovitih pomladnih barvah. Če si enakega mnenja, poglej, katere manikure so mi v navdih.

1.ideja: kovinski sijaj in krepka barva

Pozimi obožujem lak v kovinski brvi, ki ga vedno kombiniram s temnimi odtenki (recimo: temno modra, rdeča, zelena,…). Ampak zlat sijaj se odlično poda h krepko zeleno-modri barvi, če dodaš še drobne bleščice, bo vse skupaj delovalo še bolj pomladansko sveže.

2. ideja: prosojni nohtki

Trend, ki na socialnih omrežjih dviguje precej prahu, See Through Nails smo že predstavile. To pomlad so prozorni nohti resnično nepogrešljivi beauty sladkorček za vsa dekleta, ki nosite umetne nohte, ker jih sama ne, ga bom kar preskočila.

3. ideja: izberi vsaj dve barvi laka

Že nekaj let se trdno drži trend, da vsak noht nalakiraš z drugo barvo. TEGA JE SEDAJ KONEC! Zgleduje se raje po tej čudoviti manikuri. Kombinacija turkizne in modre, ki ju loči le tanka oranžna črta – čudovita kombinacija, ki kliče po pomladi, oz. že skoraj po poletju.

4. ideja: crushed glass nohtki

Ne, niso še iz mode in so ob tem idealna izbira za vse tiste med vam, ki ne marate živahnih barv! Še dobra novica, tovrstno manikuro lahko z Essence nalepkami ustvariš v nekaj minutah in ne rabiš k strokovnjaku.

5. ideja: turkizna barva in dodatki

Turkizen lak je letos nepogrešljiv. Popestriš ga lahko z raznimi nalepkami in uhančki. Meni je zelo všeč ta varianta, a priznam, da je zelo neuporabna, še posebej, če cel dan sediš za tipkovnico.

6. ideja: ostani elegantna

Ne boj se barvnih kombinacij, a le te naj bodo čiste, brez odvečnih poslikav. Letos stavi na preprosto eleganco, kot si jo lahko videla tudi na londonskem tednu mode.