PREIZKUŠAMO: Nuxe Rêve de Miel® balzam za ustnice

Nuxe Rêve de Miel® balzam za ustnice v zadnjem času dviguje ogromno prahu. Ni dekleta, ki ga ne bi uporabljalo in ni dekleta, ki ga ne bi hvalilo. Seveda smo se tudi v uredništvu odločile, da ga enostavno moramo preizkusiti.

Rêve de Miel® balzam ima za sabo že kar pestro zgodovino in v dvaindvajsetih letih je postal eden izmed bolje prodajanih Nuxe-ovih izdelkov. K temu je zagotovo pripomogla izjemno bogata formula, ki temelji na medu, karitejevem maslu, eteričnem olju grenivke in na dragocenih rastlinskih oljih, ki ne le pozimi, ohranja in obnavlja vlažnost ter prožnost ustnic.  In, da je idealna izbira za vse, ki v teh dneh enostavno ne morete pozdraviti svojih razpokanih ustnic, dokazuje tudi test, ki ga je Nuxe Rêve de Miel® balzam za ustnice uspešno prestal v ekstremnih zimskih vremenskih razmerah v Kanadi!

Občutek balzama na ustnicah je zelo prijeten. Na njih pusti tanek zaščitni film, ki nikakor ni moteč. Tudi obstojnost je precej presenetljiva. Saj na mojih ustnicah obstane tudi po dve urnem aktivnem sprehodu s psom. Glede na sestavine je okus balzama precej sladek. Kar mene, kot velikega sladkosneda, sploh ne moti.

Zame je največji minus način nanosa. Resnično ne maram izdelkov, ki jih je potrebno iz embalaže nanašati s prstom, ne glede na to, če govorimo o serumu, balzamu, šminki,… Pri kremi to rešim z lopatko, a pri balzamu je to nekoliko težje, ampak se da.

V zadnjih dneh je pozornost vseh lepotnih navdušenk pritegnil novi »pop art« videz balzamov, ki je čisto po mojem okusu – barvit in drzen. ‘Must have’ omejena izdaja je na voljo v 3 različicah, me smo izbrale vijoličen Rock balzam, lahko pa izbiraš še med Glam v roza barvi ali Natural v turkiznem odtenku.

Če še slučajno nimaš svojega balzama, brž v bližnjo lekarno in izberi svojo različico. Cena enega balzama je cca. 12,50 €.

Katera je vaša barva? 😍 #popart #revedemiel #baume #lipscare #beauty

A photo posted by Nuxe Slovenija (@nuxe_slovenija) on