PREIZKUŠAMO: Lush Little Bottle of Calm kopalno bombico

Po napornem delovnem dnevu, sem se odločila, da potrebujem krajši odmor od (pre)hitrega življenjskega utripa. Zato sem pritisnila gumb za pavzo in si vzela čas zase. Privoščila sem si kopel s kopalno bombico LITTLE BOTTLE OF CALM iz Lusha.

Če pričakuješ velike mehurčke, ki bodo pokrili gladino pisane vodo z bleščicami, ta bombica definitivno ni zate! Saj ne nudi nič od tega. Njen atribut so eterična olja, ki so stisnjena v majhno kroglico v obliki stekleničke. Ko boš potrebovala sproščujočo kopel, kot sem jo tokrat tudi sama, se spomni na tole lepotičko in se potopiti v vodo z eteričnimi olji; mešanico sivke, kamilice in tonke. Sam vonj vode po uporabi kroglice ni močan, ampak ravno prav dominanten, da lahko hitro odklopiš in vsaj za nekaj trenutkov pozabiš na svet okoli sebe. Tudi po prhanju na koži ostane še nežen vonj sivke, ki te spremlja še nekaj časa.

Torej če potrebuješ odmor od stresa, si privošči tole stekleničko sprostitve, če bo kopel predstavljala le kratek intermezzo v tvoji dnevni ruti, raje uporabi kakšno drugo bombico. Saj sem namreč ob uporabi te kroglice opazila eno ˝pomanjkljivost˝ in sicer, kad je bila po tem ko je voda odtekla kar umazana.