Odeni svoje ustnice v pomladanske trende

Intenzivna malinino rdeča, nežen glossi sijaj, ali naj raje izberem bogato oranžno rdečilo za ustnice? Da bo odločitev nekoliko lažja, sem prav zate poiskala najlepše lip glosse in rdečila za ustnice.

1Burberry Prorsum je svoje manekenke na modno brv poslal s čudovitim rdečilom v jagodno rdeči barvi na ustnicah. Če se odločiš za to varianto, bodi pozorna, da izbereš šminko z nežnim sijajem, kot je ta L´Oréal Paris Lippenstift  v barvi ‘Nr. 004 – Oops I pink it again’ za cca. 13 €, in nikar ne pretiravaj s preostalim make-upom. Vzgleduj se po Burberry dekletih: malce rdečila na ličkih in maskara, to je popolnoma dovolj.

2Pri  Alexandru McQueen-u so se odločili za pomladansko svežino in ustnice manekenk odeli v nežno roza sijaj, ki so ga ustvarili z  lip glossom. Priporočam ti, da izbereš Bobbi Brown gloss v barvi ‘Nr. 22 Rosy’ za cca. 26 €, ki ga kombiniraš z malo pudra in nevpadljivim senčilom.

3Popoln kontrast zgornjemu glossu je za svoje manekenke izbral Moschino, saj so se te po modni brvi sprehodile z intenzivno oranžno –rdečim rdečilom, kot je  Revlonova šminka v  ‘Kiss Me Coral’ barvi za cca. 10 €.

4Tudi Chanel je za svoj pomladanski beauty videz izbral nežen rose sijaj, ki ga je kombiniral z XXL trepalnicami, srebrnim senčilom in poudarkom na očeh. Če želiš posnemati ta videz, uporabi Clinique šminko v ‘Beige Pop’ barvi za cca. 23 €.

5Na tednu mode v Londonu, so ustnice modelov sijala v neon pink barvi. V kombinaciji z glamurozno modro in sivo barvo, je vpadljiva barva resnično edinstvena. Ker vsebuje visok delež modrih pigmentov, vizualno pobeli zobe. Vsekakor ti priporočam, da svoje ustnice odeneš v Oriflame šminko Giordani Gold Iconic Matte za cca. 13,90 €.