Očarljiv moški vonj ARMANI CODE COLONIA

 »Menim, da je eleganten moški tisti, ki ga krasi diskreten in prefinjen slog oblačenja ter ki vse kombinacije nosi povsem sproščeno.«

»Trovo che un uomo sia elegante quando è discreto nell’abbigliamento e sa portare con scioltezza e disinvoltura anche capi informali.«

CODE COLONIA izžareva eleganco moškega, ki ve, da je oblačila treba nositi diskretno in z ležernostjo, ki mu daje določen čar in moč zapeljevanja. Očarljiv, močan moški s popolnim občutkom za slog, ki se mu ni mogoče upreti. CODE.

Možata privlačnost v kombinaciji s sproščenim odnosom in eleganco odkriva kanček osebnosti moškega, ki je v komunikaciji z ljudmi neposreden in zvest samemu sebi – kot diskretna dišava, ki se čuti samo v stiku s kožo.

Sestava dišave ARMANI CODE COLONIA je zelo enostavna in prepoznavna, a bolj prefinjena od kolonjske vode. Gre za diskretno dišavo, ki izžareva sproščenost in ležernost. Ni provokativna, je pa zaradi lepote izbranih sestavin in izjemne elegance osupljiva. Je čutna in privlačna ter takoj vzbudi čustva. Zaščitni obraz dišave je hollywoodski igralec Chris Pine*, ki popolno uteleša občutek takojšnje privlačnosti.

NOV PRISTOP K SVEŽINI

AC COLONIA EDT 50ml 61€
AC COLONIA EDT 75ml 73€
AC COLONIA EDT 125ml 99€

Armani Code Colonia pripada isti liniji kot Armani Code in Armani Code Profumo, dišavo pa je ustvaril Antoine Maisondieu (Givaudan).

»Že na samem začetku postopka ustvarjanja dišave sem hotel ohraniti prepoznavno lesno aromatično noto družine dišav fougère zaradi njene možate privlačnosti ter ji dodati kanček svežine in elegance s pomočjo nežnega akorda pomarančnega cveta.«

Prav zato je ARMANI CODE COLONIA tako poseben: aromatično kolonjsko vodo z akordi fougère in salicilati predstavi najprej citrusna nota, ki pusti vtis in za katero se skrivajo čutne lesno-jantarne spodnje note.

Armani Code Colonia je mamljiva kombinacija citrusnih not (bergamotka, mandarina, rožnati poper) in aromatičnih srednjih not muškatne kadulje, ki se s cvetličnimi notami združijo v popolno kombinacijo s pomarančnim cvetom. Bazne note imajo prepoznavno pudrasto kakovost dišave fougère, ki jo ustvarjajo lesne note, jantar, zrna tonke in navadni popon.

Svežina kolonjske vode je v tej lahkotni in prefinjeni dišavi prežeta s čutnostjo, ki izžareva ležeren odnos in prirojeno eleganco.

 

Besedilo in fotografije PR