Novost DD krema

DEBORAH MILANO predstavlja DD DAILY DREAM ANTI-AGE FOUNDATION.  Na policah bo od polovice septembra in njena cena cca. 15 €.
DEBORAH MILANO predstavlja DD DAILY DREAM ANTI-AGE FOUNDATION. Na policah bo od polovice septembra in njena cena cca. 15 €.

Kozmetična industrija se konstantno razvija in nas dnevno preseneti z novimi in še boljšimi produkti. Zagotovo poznate BB in CC kremo, sedaj na tržišče prihaja še DD krema, ki je še boljša od svojih predhodnic. In kot vsi vemo nas Deborah nikoli ne razočara!

DD DAILY CREAM je večnamenski lepotilni proizvod, ki koži dovede pravilno količino vlage in hkrati zakrije morebitne nepravilnosti na njej. Izravnava nepravilnosti na koži in zaradi svoje pigmentiranosti prekrije celo madeže, ob tem kožo ščiti pred nevarnimi UV žarki, z zaščitnim faktorjem 15, onesnaženimi vplivi okolja in  elektromagnetnim sevanjem. Rezultat dnevne uporabe je popolna polt z nežnim lifting učinkom.

 

Tekstura Debohrine DD kreme je izjemno prijetna in bi jo lahko primerjali s tekočo podlago, sestavljajo jo nežnefocus active sestavine &  pudrnati praški. Je rahlo odišavljena in s svojim svežim vonjem kožo prebudi.  Krema je visoka prekrivnost, primerna tudi za uporabo v poletnih mesecih.

Nova podlaga, ki REGENERIRA, VLAŽI, OSVETLI, POŽIVI, ŠČITI, HRANI, POVEČUJE ELASTIČNOST, DELUJE PROTI STARANJU, IZENAČI TEN, SKRIJE NEPRAVILNOSTI… skratka poskrbi za popolno, naravno, brezhibno polt !
Nova podlaga, ki REGENERIRA, VLAŽI, OSVETLI, POŽIVI, ŠČITI, HRANI, POVEČUJE ELASTIČNOST, DELUJE PROTI STARANJU, IZENAČI TEN, SKRIJE NEPRAVILNOSTI…
skratka poskrbi za popolno, naravno, brezhibno polt !

Poskrbite tudi same za lep in enakomeren ten svoje kože z Deborah DD DAILY CREAM!