NOVO- Max Factor Lipfinty Long Lasting Lipstick

Oboževalka Max Factor rdečega odtenka “Ruby Red” je bila Marilyn Monroe. Prav ona je tista lepotna ikona, ki je navdihnila ženske širom sveta, da nosijo rdečo šminko. Po navdihu njenih ustnic je nastala tudi nova Max Factor inovacija na področju šmink – Lipfinity Long Lasting Lipstick. Brez kompromisa poskrbi, da bodo ustnice navlažene, barva pa bo izgledala omamno skozi cel dan.

Max Factor globalna raziskava* je razkrila, da si 38% žensk želi osupljivo, drzno obarvane ustnice, vendar so mnenja, da izdelki za dolgoobstojnost barve posušijo njihove ustice, kar s časma povzroča “drobljenje barve”. Od sedaj naprej je to preteklost, saj Max Factor predstavlja Lipfinity Long Lasting Lipstick – prvo dolgoobstojno šminko za bogato obarvane ustnice in čudovito bravo, ki vlaži ustnice do 8 ur.

2Razkošno obarvane ustnice  so »must-have«   za SS15

Obrtniško rokodelstvo tekstilij, vezenine, prefinjeni in izjemni detajli na  oblačilih se pri večni  modnih oblikovalcev inspirira iz dediščine Japonske, Kitajske  in Španije.  Bogata kultura rokodelstva žensk  prebujeno v novem modnem svetu.    Prebujanje  in prividih modernosti ji dodajajo tudi detajli  in  novodobni kreatorji, ki so  to obrtniško zanje prebudili.  Novodobna bojevnica je poudarila adute z polnim odtenkom šminke, ki  izkazuje čast rokodelskim spretnostim.3

New York Fashion Week so preplavile šminke od svetlo oranžno -rdečih, ciklam – vijoličnih in  rožnatih odtenkov, med tem ko so na Pariškem FW prednjačile klasično rdeče ustnice.   Lipfinity Long Lasting Lipstick vam naredi ustnice tako intenzivne, kot smo jih lahko videli na modnih brveh. Omogoča vam popolno oblast nad svojim make-up videzom, saj ustnice ostanejo brezhibne še dolgo časa po prvem nanosu.    Skrivnost iz modnega zakulisja  kreativne direktorice Max Factor Pat McGrath, ki  je ustvarila takšne videze ustnic s plastenjem šminke:

»Šminko nanašajte s plastenjem, ki bo ustvarilo občutek globine barv in večdimenzionalni učinek. To je  trend  za  leto 2015.  Uporabite Lipfinty Long Lasting lipstick. Najprej enakomerno s čopičem nanesite po celotni površini ustnic redeč odtenek, nato dobro popivnajte s papirnatim robčkom. Nadaljujte nanos šminke s prstnimi blazinicami v osrednji delu ustnic s tapkanjem – robovi ustnic naj ostanejo nekako nedefinirani.«

 Ne glede na tolikšno plastenje šimke Lipfinty Long Lasting Lipstick na ustnicah vam zagotavljamo izjemen občutek mehkobe in  ugodje in  do 8 urno obstojnost.

Nove Max Factor Lipfinity Long Lasting Lipstick so na voljo v šestih izbranih odtenkih. Cena cca. 10,41 €.
Nove Max Factor Lipfinity Long Lasting Lipstick so na voljo v šestih izbranih odtenkih. Cena cca. 10,41 €.

Nova generacija dolgoobstojne formule šmink Lipfinty:

Ustnice so edino področje obraza , ki ne proizvaja sebuma, ki je naravni vlažilec kože. Dolgo obstojne šminke  zaradi obstojnih sestavin izsušijo ustnice, kar posledično povzroča odstopanje povrhnjice, barvni odtenek nanosa šminke izgubi lesk in postane neenakomeren.

Lipfinity Long Lasting Lipstick  vsebujejo  visoko hranljiva olja, ki so temelj za novo vlažilno formulo dolgo obstojnih šmink Max Factor, ki napovedujejo novo generacijo šmink. Visoko pigmentirana formula vsebuje več kot 60% balzama in emulgatorjev, ki so združeni v eno skupno  spojino, ki tvorijo koži izjemno prijazno  nego. Poleg vsega spojina  pomaga tudi pri obstojnosti barve in šminke. Že  z enim nanosom bodo ustnice polne in enakomerno obarvane.