Nova šminka iz hiše Deborah Milano

Deborah Milano z navdušenjem predstavlja novo rdečilo za ustnice Fluid Velvet Mat Lipstick, s tekočo formulo in globoko intenzivnimi odtenki. Za prefinjen mat videz ustnic.

Tekstura, polna ugodja, prijetno drsi po ustnicah in zagotavlja natančen nanos. Rdečilo Fluid Velvet Mat Lipstick na ustnicah ustvari peresno lahek film, ki zagotavlja resnično barvo. Občutek? Kot da na ustnicah rdečila sploh ni! Novo tekoče rdečilo zagotavlja neverjetno obstojnost barve in prijeten občutek. Ves dan.
FORMULA
Novo rdečilo Fluid Velvet Mat Lipstick je namenjeno najzahtevnejšim ženskam, ki od rdečila pričakujejo visoko učinkovitost in dolgo obstojnost, hkrati s prefinjenim videzom. S pomočjo revolucionarne formule in posebno oblikovanega aplikatorja so ustnice natančno obarvane ter hkrati polne ugodja.

Posebni Film-forming polimeri zagotavljajo boljše prileganje barve ustnicam, olja pa dolgo obstojnost. Mikronizirani pigmenti so razlog za enakomerno in globoko barvo, kombinacija hranljivih olj pa poskrbi za navlažene, mehke in gladke ustnice. Brez parabenov. Hipoalergensko; Formula, ki zmanjšuje tveganje za alergije.

222
Že na policah z Deborah izdelki, cena cca. 6,50 €.

1111
Fluid Velvet Mat Lipstick je na voljo v atraktivnem pakiranju. Z vidnim mat učinkom, ki je trenutno nadvse v trendu.Nova linija rdečil Fluid Velvet Mat Lipstick bo na slovenskem tržišču na voljo v 9 prefinjenih odtenkih. Vsaka ženska bo zagotovo odkrila svojega najljubšega…in se od njega ne bo več ločila!