Nazaj v razkošen vrt z Roberto Cavalli Paradiso Assoluto

Med sprehodom po cvetočih vrtovih zelenje skoraj utiša bučanje morja. Tukaj so vonjave svežega cvetja najbolj intenzivne, slastne, bogate. Zvok prhutanja, odsev barv. Nasmehne se… ker ve, da je znova v raju…

Edita Vilkeviciute je popoln obraz nove dišave Roberto Cavalli Paradiso Assoluto. Sanjsko lepa in magnetično privlačna, glamurozna in prefinjena, to je prava Paradiso Assoluto ženska.
Fotografija je delo Maria Sorrentija, nadarjenega mednarodnega fotografa, ki je tudi uradni fotograf celotne Paradiso sage.

Nazaj v skrivnostni vrt

Pred dvema letoma je Roberto Cavalli s Paradisom predstavil novo linijo dišav, ki je italijansko dolce vita spremenila v resničen raj na zemlji. Predstavil je bogat vrt, z dih jemajočim pogledom na mediteransko morje, eksotične ptice in … skrivnostno žensko. Roberto Cavalli Paradiso Assoluto se vrača v to skrivno svetišče in razkriva nov obraz očarljivega vesolja. V pohajkovanju globlje v gozdu se odpre še več mediteranskih dišav živobarvnega cvetja, ki očarajo in začarajo. Poklon hedonističnemu življenju Roberta Cavallija Paradiso Assoluto govori, da se pravi raj skriva prav tukaj in zdaj. Paradiso Assoluto ženska je osvobojena. Predana iskanju lepote, svobode in sreče. Njeno iskanje jo privede do zelenega vrta, kjer najde najskrivnostnejšo dišavo, ki odpira vrata v raj.

RC PARADISO ASSOLUTO EDP 30 ml 53,01 €
RC PARADISO ASSOLUTO EDP 50 ml 75,10 €
RC PARADISO ASSOLUTO EDP 75 ml 97,19 €
RC PARADISO ASSOLUTO S/G 150 ml gel za prhanje 27,61 €
RC PARADISO ASSOLUTO B/L 150 ml mleko za telo 27,61 €

Ročno nabrano rajsko cvetje

Tako kot oba predhodnika je Roberto Cavalli Paradiso Assoluto ustvarila mojstrica parfumerka Louise Turner (Givaudan). Za to florientalsko dišavo si je zadala prav poseben cilj: ujeti vonj rajskih vrtov, povedati doslej še neznano zgodbo o skrajni skušnjavi. Dišava se odpre s hrustljavimi in seksi notami rožnatega popra, pomešanih s sladko glicinijo. Ta umetniško dovršena kombinacija je postavljena nasproti sredini z divjim jasminom in meseno rdečo lilijo. Živahen zaključek z vanilijo, sandalovino in pačulijem dokončno osvoji vsa čutila in pusti nezamenljivo sled.

Globina rdečega diamanta

Zvesta razkošni estetiki tudi Roberto Cavalli Paradiso Assoluto steklenička predstavlja dragocen diamant. Njegova globoko rdeča barva še poudari čutnost in razkošnost vonja. Pokrovček, kot pravi kristal, odseva v najrazličnejših odtenkih. Ne manjka niti Roberto Cavalli monogram, simbol prefinjenosti in elegance. Roberto Cavalli Paradiso Assoluto je kot rajski vrt viden tudi na zunanji embalaži. Popolna harmonija sporočanja – to je dišava, ki vodi v skušnjavo. Stopnjevanje rdeče barve k zlati pa je simbol nespornega smisla za prefinjenost in popolno razkošje. Značilnost sveta Roberta Cavallija.

 

Besedilo in fotografije PR