Naravne obrvi –  trend, ki nikoli ne gre iz mode!

Če obstaja trend obrvi, ki ustrezajo vsaki izmed nas , je to zagotovo trend: naravnih obrvi. Se morda še spomniš, ko so vsa dekleta nosila kar se da tanke obrvi? Njihove obrvi so spominjale na črtice nad očmi. Takrat sem bila sama še najstnica in na srečo, me je  mama peljala k kozmetičarki, ki je nato moje goste obrvi spravila v red – zahvaljujoč mami in kozmetičarki moje obrvi nikoli niso bile le tanke črtice na čelu! Na srečo je danes drugače – novi trendi za obrvi se vedno bolj vračajo k naravno oblikovanim obrvem. Predvsem na področju ličenja, trendi prihajajo in gredo – vendar obstaja osebni modni stil, ki na srečo NIKOLI ne bo izginil iz mode.

Vsaka izmed nas ima lepe naravne obrvi in če v preteklosti nisi pretiravala s puljenjem, so te običajno tudi goste. V mislih imam najljubše naravne obrvi – naravne obrvi, ki so precej polne in ne preveč pobarvane. Vem, da so prav takšne obrvi že nekaj let velik modni hit (ki je včasih bolj pobarvan in včasih manj) in si danes težko predstavljamo, da nas bodo le te kdaj zapustile, na srečo so umetniki ličenja enakega mnenja.

View this post on Instagram

I absolutely adore this picture done in collaboration with my dear @iulia_david_photography ? I will show you more pictures from our beauty shoot soon ✨ Photographer @iulia_david_photography Model @elennaowen Retouch @parfexretouch Makeup by me using @maccosmetics Strobe Cream @benefitcosmetics Hello Happy Foundation & 24-HR Brow Setter & Posie Tint @iconic.london Brow Cushion @tartecosmetics Shape Tape Concealer @poutcase Irresistible Tan foundation & Charming Pink Lipstick @smashboxcosmetics L.A. Lights lip & cheek color ‘Hollywood & Highlight’ @anastasiabeverlyhills Soft Glam Eyeshadow Palette & ‘Freya’ Lip Gloss @colourpopcosmetics Super Shock Shadow ‘Bubbly’ @inglot_cosmetics x @jlo Gel Liner ‘Midnight’ @maybelline Lash Sensational Mascara @freck Freckles #freshlook #freckles #rosylips #juicylips #allabouttheskin #skinobsessed #creammakeup #fauxfreckles #sunkissedmakeup #beautyshoot #cleanmakeup #bronzymakeup #flushedcheeks #kittyeyes #makeupgoals #freshskin #youthfulskin #glowingskin #softsmokeyeye #naturalbrows #bushybrows #claudianbrows #freshmakeup #highlighteronfleek #highlighterobsessed #glowymakeup #youthfulmakeup #claudianmakeup #internationalmakeupartist #theartistedit

A post shared by Claudia Neacsu (@claudianeacsu) on

Na tednih mode smo lahko občudovale nešteto lepotnih trendov, a vsem so bile enake naravne obrvi. Brez pretiranega poudarka, brez izpopolnjevanja in brez maskare za obrvi. Preprosto naravne, počesane obrvi. In veš kaj? To je točno tisto, kar ustreza vsem. Vsakdo ima svojo obliko obrvi – in najbolje jih lahko podpremo z videzom naravnih robov.

Da imaš naravne  obrvi, ne pomeni, da pustiš dlačicam,da kar divje rastejo. Še vedno je potrebno določiti dolžino obrvi, najvišjo točko,… ampak tokrat brez nepotrebnega tanjšanja in nato barvanja s pomočjo senčila. Zadošča, da obliko obrvi fiksiraš s prosojno maskaro za obrvi. Če pa jih kljub temu želiš malce poudariti, uporabi rjavo maskaro za obrvi.