Najbolj trendi pričeske

V nasprotju s hladnimi temperaturami, bodo to sezono na glavah modni topli barvni odtenki. Sijaj v zlati in bakreni barvi bo ob tem zagotovil mavrični barvni učinek na naših laseh.

Če si le malo modna in občasno spremljaš dogodke na svetovnih modnih brveh, si zagotovo zasledila, da se trendi barv las za jesen in zimo 2016/17 pomikajo k toplim odtenkom v kombinaciji s toplimi refleksi.

Ustrezen stil barvanja las v tej sezoni je “Multitone”, namesto da bi lase pobarvala monotono, v enem odtenku, recimo rjavi, k osnovni barvi raje uporabi še posebno tehniko barvanja (npr. BALAYAGE), ki naj bo maksimalno tri odtenke svetlejša od osnovne barve las, tako bo tvoja barva bolj dinamična in vsekakor bolj modna.

Najbolj modni odtenki sezone so zagotovo vse rjave barve z rdečkastim leskom in rdeče barve s toplim zlatim sijajem.  Ampak brez skrbi, blond je še vedno modna (in zagotovo nikoli ne bo prišla iz mode) – pod pogojem, da imajo nekoliko temnejši, zlat ali bronast sijaj. Ampak ta sezona definitivno pripada rdečelaskam, modni so vsi odtenki rdeče, od nežne jagodne (rdeče-roza), oranžno rdeče, do žlahtne temno rdeče barve.

Najlepše in najbolj modne barve las:

Balmain
Balmain
Calvin Klein
Calvin Klein
Chanel
Chanel
Hugo Boss
Hugo Boss
Anna Sui
Anna Sui