Najbolj trendi barve las za poletne dni

Se tudi pri vas to dogaja: komaj se malo povzdignejo temperature, že razmišljamo o razmršeni in sproščeni pričeski. Lahkotni kodri, sveža barva, drzna pričeska,…

Najbolj modne boste s pažem ali »lob-om« (dolgim pažem). Vendar tudi barva je izjemno pomembna. Predstavljamo vam različne pričeske, s katerimi boste v prihajajočih poletnih dneh naravnost blestele.

"Babylights" trend poletja. Foto: gatty
“Babylights” trend poletja.
Foto: gatty

»Babylights« ali enostavno gosta pramena v odtenek ali dva svetlejši barvi. Trend je dobil ime po otroških laseh, kjer se barva naravno preliva. Seveda, lahko ta trend posnema vsaka ženska, vendar najlepše pride do izraza pri svetlih in svetlo rjavih laseh.

Ombre še zdaleč ni "out"! Foto: gatty
Ombre še zdaleč ni “out”!
Foto: gatty

Čeprav so ombre že nekateri »pokopali«, pa je še vedno zelo v modi. Kako ne bi bil, če pa lahko izgleda tako naravno in sproščeno. Naj bo barva maksimalno dva odtenka svetlejša od vaše naravne barve las in prehod med barvami dolg.  Če ravno niste platinasto blond, si privoščite ombre!

Bodite ognjevite! Foto: gatty
Bodite ognjevite!
Foto: gatty

Če ste naveličani naravnega videza, se odločite za jagodno roza barvo! Večinoma takšna barva pristaja svetlolaskam, vendar tudi vse z temnimi lasmi lahko preizkusite ta trend. Vsekakor hit poletja in vsake promenade.

Pastel roza oz. jagodna barva, za vse drzne gospodične. Foto: gatty
Pastel roza oz. jagodna barva, za vse drzne gospodične.
Foto: gatty

Naj bo vaša griva divja! Bodite drzne in se poleti odločite za ognjeno rdečo ali oranžno barvo. Čeprav je takšen odtenek najtežje negovati sploh v poletnem času, bo čez čas zbledel v rjavo ali jagodno barvo. Če boste pridno skrbele za barvo z pravilno nego in zaščito pred soncem, bo divja barva žarela vso poletje.