Najbolj popularne MAC šminke

Ko grem v tujino, je obisk MAC trgovine obvezna postojanka, saj ta kultna kozmetična znamka ne vabi samo z nešteto izdelki, ampak predvsem s kvaliteto, barvnimi paletami o katerih lahko včasih samo sanjamo in svojimi posebnimi kolekcijami, ki jemljejo dih.

Si tudi ti MAC navdušenka?

Pa sploh veš, komu se lahko »zahvališ«, da enostavno večina izmed nas ne more ravnodušno mimo te trgovine? Leta 1984 sta Frank Toskan in Frank Angelo ustanovila MAC Cosmetics in z leti zgradila pravi beauty imperij. Ena največjih in najhitreje rastočih kozmetičnih zanamk slovi po noro pigmentiranih in kremnih šminkah, katero si vsaka izmed beauty navdušenk želi (seveda če že nima vsaj 3 doma).

Če nameravaš tudi ti v svojo kozmetično torbico dodati kultno MAC šminko, pa je izbira enostavno prevelika, ti spodaj predstavljamo najbolj prodajane in popularne MAC šminke po podatkih kozmetične znamke.

RUBY WOO

Foto: Instagram Emzeloid

Si želiš šminko, katero Rihanna obožuje? Globoko rdeča MAC šminka Ruby Woo je Rihannina favoritka in ne samo njena, ta kultni odtenek obožuje večina zvezdnic.

VELVET TEDDY

Tako simpatično ime kot ima ta šminka, je tudi njej odtenek. Če nikakor ne moraš brez šminka, a želiš da je ta kar se da naravna in nevpadljiva, je Velvet Teddy prava izbira. Roza nude odtenek pristaja prav vsakemu tenu in je »must have«.

LADY DANGER

Seveda si ne moramo pod takšnim imenom predstavljati nič druga kot živo rdeče barve. Lady Danger je oranžno rdeč odtenek, ki se odlično poda k olivnim tenom kože in je več kot idealen spremljevalec v sončnih poletnih dneh.

DIVA

Že samo ime pove, komu je namenjena ta šminka: DIVAM! Vijolično rdeča šminka bo vsakemu videzu podala želeno glamuroznost in zapeljivost. Vsekakor odtenek za bolj drzne med nami.

TWIG

Čeprav ima MAC med svojimi šminkami ogromno mat različic, pa ni vsaka izmed nas ljubiteljica le-teh.  Twig odtenek ima popoln žameten zaključek, plus tega pa je primeren za vsakodnevno uporabo, saj nežno roza rjav odtenek popestri vsak videz.