Najbolj modna barva šminke

Ločitve so težke? A v tem primeru ni tako. Čas je, da očistiš svojo kozmetično omarico in narediš prostor za rdečila v barvi prihajajoče sezone. Spomladi in poleti 2017 bomo namreč na ustnicah nosile roza!

Chanel

JA, KONČNO SO NA VRSTI ROZA ODTENKI!

Naslednja sezona bo nežna! Po dolgotrajnem trendu temnih ustnic, ki se je zadnja leta precej uveljavil (rdečila v barvah gozdnih sadežev, bordo rdeča, temno vijolična,…), bomo svoje ustnice v prihajajočih mesecih odele v roza odtenke; dovoljeno je vse: od nežnih rose tonov do intenzivne pink barve. Pri tem se ne bomo igrale zgolj z različnimi niansami roza barve, ampak tudi s teksturami rdečil – od visokega sijaja do ultra mat učinka – modno bo prav vse.

Fendi

Bleščice na ustnicah

Se ne želiš zliti z množico drugih deklet? 2017 ne gre nič brez posebnih učinkov na ustnicah. Ob ‘ombre’ prelivajočem rdečilu iz temno do pastelno roza, bodo letos še posebej modne bleščice in bleščeče ploščice na ustnicah (opaženo na modni brvi DKNY in Fendi).

Alternativa roza barvi rdečila za ustnice še vedno ostaja klasična rdeča šminka – vendar v svetlih in živahnih odtenkih. Temna rdečila za nekaj časa pospravi v škatlico!

Marc Jacobs
Cushnie et Ochs
Dior