Najbolj modna barva laka za nohte je: bakrena

zacetnaLegendarni “Bohemian Red” iz divjih sedemdesetih let se sreča z bleščicami kovinskega sijaja. Pojasnjujemo, zakaj je ravno bakren lak najbolj modna izbira te sezone!

Tako pravilno kombinirate lak kovinske barve z vašo garderobo

Baker je absolutni barvni trend te sezone! Trditev podkrepi dejstvo, da je mnogo oblikovalcev, naj omenim samo Marni in Chloé, izpostavilo bakreno barvo kot nosilno barvo v svojih kolekcijah za jesen / zima 2015.  Kovinski lak za nohte lahko odlično kombinirate k oblačilom v marsala, sivih, gozdno zelenih ali  kraljevsko modrih odtenkih. Če pa želite, da bodo vaši nohtki v rdečo-bakreni barvi še posebej izstopali, izberite oblačila v črni barvi.

5Kaj izraža barva?

Bakren lak je izjemen in se poda k vsakem tenu kože. Še posebej glamurozno je videti, če imate svetlo polt.2

Kako nositi bakreno nalakirane nohte?

Res je, da je bakren lak izjemno toleranten do tena kože, da se odlično poda k skoraj vsem barvam oblačil in je primeren za vse situacije, a ima eno šibko točko in to je obstojnost! Kovinske barve lakov so na splošno  zelo občutljive, obvezna je uporaba pod in nadlaka, a kljub temu se izjemno hitro okrušijo. Zato predlagamo, da za nadlak uporabite lak z bakrenimi ali zlatimi bleščicami. Majhni delci bodo nekoliko bolje stabilizirali krhek lak in mu s tem podaljšali njegova življenjsko dobo za kakšen dan več.