NAGRADNA IGRA: pomlad diši po Daisy Marc Jacobs Kiss Editions

Najbolj ženstven mesec leta se počasi izteka in tukaj je že četrta nagradna igra v sodelovanju z Marc Jacobs, ki je tokrat našel navdih v živahnih barvah svojih kolekcij, zato so dišave Daisy Marc Jacobs Kiss Editions bogate, igrive in dih jemajoče. Stekleničke so preoblečene v živo rožnate odtenke, ki osupnejo s čutnostjo in spomini na poljube.

Daisy Kiss in Daisy Eau So Fresh Kiss pokrovčka sijeta v transparentnih rožnatih odtenkih. Daisy Dream Kiss pa v nežno satenasto rožnatih odtenkih.

Tudi zunanje pakiranje je v tej harmoniji.  Globlja rožnata za  Daisy Kiss in Daisy Eau So Fresh Kiss  ter svetlejša satenasta rožnata za Daisy Dream Kiss. S podpisom marc-a jacobsa.  Dizajner stekleničk je nastal v sodelovanju Marc Jacobs in Coty Inc.

Poživljajoč šopek cvetja in sadja Daisy Kiss se odpre s slastnim pomelom in marelico, pomešanima s potoniko in vrtnico. Note cedrovine zaokrožijo dišavo.

Daisy Eau So Fresh Kiss je lahkotna in sijoča mešanica potonike,  češnjevega cveta in vrtničnih listov. Čutne note belega lesa in sandalovine dišavo zaključijo.

Daisy Dream Kiss je bleščeča kombinacija slastnega sadja in sončnih cvetlic.  Igriva in svetla s kančkom grejprfuta na začetku in svežino cvetja v sredini. Osnova je lesna, za popolno čutnost.

DAISY MARC JACOBS KISS EDITIONS BODO NA VOLJO NA SLOVENSKEM TRŽIŠČU MESECA MARCA 2017, A TI LAHKO DAISY MARC KISS OSVOJIŠ ŽE TA TEDEN!

 Navodila za sodelovanje:

Nagradna igra poteka na FB strani Pentlja.si. Sodelujete lahko tako, da v komentarju pod tem člankom na FB strani Pentla.si zapišeš, KAKO ZATE DIŠI POMLAD, označite eno osebo in delite prispevek. V nagradni igri se upoštevajo vsi sodelujoči, ki izpolnijo zgoraj navedene pogoje 27.03.2017,  do vključno nedelje 02.04.2017. Nagrajenec bo določen v roku 5 dni z naključnim žrebom. Žrebanje nagrajenca bo potekalo na naslovu organizatorja nagradne igre Pentlja.si., pod nadzorom tričlanske komisije. Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali enega sodelujočega, ki bo prejel parfum, ki smo ga predstavili v omenjenem članku. Nagrajenec bo objavljeni v tem članku.

Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado. Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo! Ime in priimek nagrajenca bo objavljen na Facebook strani Pentlja.si in v tem članku. Izžrebanec mora svoje podatke in davčno številko posredovati najkasneje v roku 5 dni po zaključku žrebanja na e-maila: info@pentlja.si ali v inbox na FB strani, če tega ne stori, mu nagrada več ne pripada!

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre.

 

Danes 04.04.2017 je znana nagrajenka, četrte in s tem tudi zadnje nagradne igre v sklopu štirih nagradnih iger – 🌸 Najbolj ženstven mesec leta 🌸. Nagrado prejme Nina Rajh, s komentarjem : ”Pomlad zame diši po nečem svežem, po novih začetkih in podvigih, kateri so enostavno lažji, ko to obdajajo cvetoče rastline in te božajo sončni žarki! <3 <3 <3” in označenoosebo Lidija Lah. Gospa Rajh, časa imate 5 dni, da nam svoje podatke in davčno številko posredujete na e-maila: info@pentlja.si ali v inbox na FB strani, če tega ne store, v omenjenem roku vam nagrada več ne pripada. 🌼