Modro senčilo 2016

Chanel, Marc Jacobs, Diane von Furstenberg ali Mary Katrantzou: Na lepotnih videzih za pomlad / poletje 2016, opazimo vsepovsod moder lesk na vekah.

Modra barva v svetu lepote res ni novost, saj nas oblikovalci vsako leto razvajajo s to intenzivno in kraljevsko barvo, ki kar kliče po poletju. Včasih jo uporabijo v eyelinerju, laku za nohte ali maskari; letos se pojavlja v obliki senčila za veke. Novost pri modrem trendu: letos mora biti videti “drugačen”. Na začetku si težko predstavljamo, kaj se skriva za besedo – drugače, a brez skrbi, Pentlja je pokukala v zakulisja modnih revij in razkrivav se trikce in nasvete.

1Mary Katrantzou

Beauty videz za blagovno znamko Mary Katrantzou pomlad / poletje 2016 je kreirala priznana vizažistka Lucia Pieroni, ki je le sredinske trepalnice odela v sinjo modro barvo. Sama boš ta videz najlažje ustvarila z Givenchy maskaro v barvi ”Deep Blue” za cca. 26 €.

2Maison Margiela

Izjemno barvit in živahen lepotni videz za sezono pomlad / poletje 2016 je predstavila Maison Margiela. Videz, ki je v nekoliko milejši varianti zelo nosljiv, lahko ustvarite z YSL eyelinerjem, v barvnem odtenku št. 2, za cca. 25 €.

3Chanel

Zakaj bi varčevali s senčilom, če si lahko za vzgled vzamemo Chanel. Ta si pomlad / poletje 2016 predstavlja popolnoma modro. Za ta videz ne potrebujete prav nič druga kot lepo matirano kožo in modro senčilo. Predlagam Maybelline Color Tatto senčilo v barvi ”Nr. 87 – Mauve Crush” za cca. 8 €.

4Missoni

Lucia Pieroni je ustvarila za Missoni pomlad / poletje 2016 še nekoliko bolj vpadljiv videz. Veke je obarvala z izredno širokim eyelinerjem v živahni modri barvi. Sama lahko ta videz ustvarišs Collistar eyelinerjem v barvi ”Nr. 03 – Valeria Blue” za cca. 2 €.