Modna bledica

Senčila v peščenih in naravnih odtenkih so v modnem svetu še vedno zelo popularna in zaželena. A kljub temu so se modni bogovi naveličali popolnoma naravnega make-up in so zato nežno obarvana rdečila ponovno zelo zaželena. Da boste tudi same v koraku z aktualno modo, vam predstavljamo dva najbolj priljubljena lepotna izgleda, ki smo jih opazili na modni brvi D&G.

Različni nežni rožnati in intenzivni rdeči odtenki na ustnicah

dgKarlie-Kloss-et-Gigi-Hadid-pour-Dolce-Gabbana-le-1er-mars-2015-lors-de-la-Fashion-Week-de-Milan_portrait_w674Naš novi najljubši lepotni trend iz sveta mode: ”Pale vs. Red”. Na modni reviji  Dolce & Gabbana, ki se je odvijala v sklopu tedna mode v Milanu, sta top modela Gigi Hadid in Karlie Kloss predstavila novi lepotni videz – romantičen slog 2.0. Ženstvena oblačila italijanske znamke so bila podkrepljena z neverjetno naravnim in romantičnim beauty videzom. Vendar pozor (!): bodite natančne pri nanosu ličil, ne pretiravajte z rdečilom za lica in sijajem na ustnicah. Videz mora biti kljub različnim roza odtenkom še vedno naraven.

Kako pravilno nanesete ličila, da dobite trendi videz?

dgOsnova tega ženstvenega videza je bleda polt s svežimi poudarki na licih in očeh. Ta občutek svežine dosežete z osvetljevalcem ob očeh in na ličnicah ter z uporabo rožnatega rdečila za lica. Da bo pogled še bolj zapeljiv in seksi, je obvezna tanka črta narisana z eyelinerjem, in popolnoma zadošča en nanos maskare, saj veste, v tem primeru je ”manj več”.

Nato so na vrsti ustnice

Če želite nekoliko skrivnosten videz, ki ga nosi Gigi Hadid, je obvezen poudarek na očeh, zato uporabite nežno roza rdečilo, ki bo le poudarilo vašo mističnost.

Za drugi lepotni videz uporabite bogato, mat rdečo šminko, kot jo nosi Karlie Kloss! S tem boste poudarile svoje ženske atribute, zapeljive oči in seksi ustnice.

                                    Za kateri videz bi se odločile ve? 

dg