MAX FACTOR: Predstavlja Miracle Workers

Vodilo snovanja Miracle kolekcije je osebni pristop k ličenju, ki ga je razvil gospod Max Factor. Miracle Workers je skupina štirih podlag, ki jih povezuje njihova skupna značilnost, da na koži ustvarjajo čudeže – dodatne učinke, in jo s tem naredijo popolno. Ne glede na to kaj koža potrebuje, bo vsaka ženska v Miracle kolekciji našla pravi odtenek, pravo teksturo, in pravo podlago, da bo z njo dosegla zdrav in mladosten videz kože.

image002Odkrijte svoj čudežni izdelek

Max Factor Miracle Workers so osredotočeni na probleme kože in želene končne učinke, ki jih podlaga ustvari

1
Miracle Touch 14,82 €.

Gladka koža: Miracle Touch Foundation kremna podlaga se ob stiku s kožo stopi in prelije čez nepravilnosti ter ustvari brezhibno kožo. Popoln izdelek za neenakomerno kožo z nepravilnostmi.

3
Skin Luminizer Miracle 14,67 €.

Povrnjen sijaj: Skin Luminizer Miracle Foundation – inovativna vrtinčasta formula je obogatena z nežnimi osvetljevalci, ki koži zagotovijo čudovit sijaj, in vlažilnimi sestavinami, ki negujejo kožo. Končni rezultat je sijoča in prebujena polt.

2
Miracle Match 15,19 €.

 Popoln ten: Miracle Match Foundation – tekoča podlaga, ki se popolnoma ujema s tenom vaše kože. Koži nudi srednjo prekrivnost ter združuje tehnologijo delcev za zameglitev nepravilnosti, in vlažilne sestavine, ki poskrbijo za zdrav in mladosten videz kože.

4
Ageless Elixir Miracle 14,97 €.

Zaviranje staranja: Ageless Elixir Miracle Foundation – Združuje takojšnje in dolgotrajne učinke. 2 v 1 formula zagotavlja brezhibno prekrivnost, med tem ko kožo ščiti pred UV žarki in znaki staranja*.  Za nego in zaščito kože poskrbi dodan serum, ki vsebuje SPF 15 in vlažilne sestavine.

. . . IN NOV MAX FACTOR SMOOTH MIRACLE PRIMER

Najnovejši »must have« izdelek, ki dopolnjuje kolekcijo podlag MAX FACTOR MIRACLE WORKERS

Skin Luminizer Miracle 14,67€.
Miracle Smooth Primer 15,40 €.

Lansiranje v avgustu 2016. Novi Max Factor Smooth Miracle Primer je novost, ki se popolnoma ujema s podlagami Max Factor Miracle Touch, Max Factor Miracle Match, Max Factor Skin Luminizer Miracle in Max Factor Ageless Elixir Miracle. Vsebuje vlažilno formulo, ki v trenutku zgladi teksturo kože in jo pripravi na nanos podlage, ki preoblikuje končni izgled kože. Za zdrav in mladosten videz.

 Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja svetuje: “Ključ do popolnega videza je v primerju. Pomembno je na kakšno osnovo bo podlaga nanešena, saj se bo to odražalo v končnem videzu. Kot umetnica ličenja vedno pripravim kožo na nanos podlage, saj tako dosežem gladek končni videz kože, ličila pa bodo tudi bolj obstojna«.